Τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση στο «Αλφρέντο Τζακόνι», με κίνητρο της Ζουβεντούδε, αν υπάρχει, το καλύτερο πλασάρισμα, την στιγμή που η Οέστε δίνει μεγάλη μάχη με την ισόβαθμη της Παρανά για την 4η προνομιούχο θέση.

 


Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, σε ρηχά νερά η Ζουβεντούδε την προηγούμενη αγωνιστική στο Μασεϊό απέναντι στην τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας και απόλυτα δικαιολογημένο το 0-2 από την σαφώς πιο «πεινασμένη» για το αποτέλεσμα αντίπαλο της, στο δεύτερο ματς στον πάγκο από την στιγμή που ανέλαβε ο Αντόνιο Κάρλος Ζάγκο. Έντεκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Ζουβεντούδε, σε 17 ματς στο «Αλφρέντο Τζακόνι» ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Μισαέλ.


Στον αντίποδα, 1-1 φιλοξενώντας την Φιγκεϊρένσε, βλέποντας την Οέστε να πετάει στα σκουπίδια την ευκαιρία που της έδωσε η Παρανά να βρεθεί στην 4η θέση, με την ήττα της στην έδρα της Μπραζίλ Πελότας. Πιο συγκεκριμένα, στην 5η θέση η Οέστε με 56 βαθμούς, όσους και η Παρανά, μειονεκτώντας όμως λόγω μικρότερου αριθμού νικών που είναι το πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας. Τέσσερις νίκες, εννέα ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Οέστε, σε 17 ματς μακριά από την «Αρένα Μπαρουερί» ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ζουβεντούδε ενώ επικράτηση με 3-0 για την Οέστε σε αυτό του 1ου γύρου στην «Αρένα Μπαρουερί».

Στοιχηματικά, απρόβλεπτη ομάδα η αδιάφορη, πλέον, Ζουβεντούδε και άγνωστες οι προθέσεις της, σημειώνοντας πως στην πρεμιέρα του Ζάγκο στον πάγκο επικράτησε 1-0 στο «Αλφρέντο Τζακόνι» της Παρανά ενώ ακολούθησε το 0-2 που προαναφέρθηκε στο Μασεϊό από την Κλαμπ Ρεγκάτας. Επιλογή ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας καθαρά στο κίνητρο της Οέστε, σε μια τιμή που αξίζει το ρίσκο ακόμα και αν δεν επαληθευτεί.
Πρόταση: 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι