Μόλις δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, με τη Τενερίφη να έχει 18 και την Κουλτουράλ 16. Η εικόνα των δύο ομάδων δεν είναι η καλύτερη δυνατή, κυρίως αυτή της Τενερίφη, αφού η αντίπαλος είναι νεοφώτιστη και όσο να ' ναι θεωρείται ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία.


Η Τενερίφη βρίσκεται στην 10η θέση του πίνακα έχοντας όμως μόλις τέσσερις νίκες σε 13 ματς. Ωστόσο έχει έξι ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες. Τα αποτελέσματα της δείχνει ότι χάνει δύσκολα, αλλά εκτός έδρας έχει αδυναμίες.


Στα συν όμως παραμένει το γεγονός ότι διατηρεί εντός έδρας αήττητο, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μάλιστα έχει σκοράρει 10 φορές, ενώ έχει δεχτεί μόλις τρία τέρματα. Εντός έδρας έχει φέρει τέσσερα Under και δύο over .


Η Κουλτουράλ από την άλλη πλευρά βρίσκεται στην 14η θέση του πίνακα, έχοντας απόσταση τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Οι νεοφώτιστοι εκτός έδρας έχουν 1-3-2 με τέρματα 6-9. Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία τέσσερα ματς, μετρούν ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ η τελευταία φορά που κέρδισαν ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου, την Ουέσκα με 3-2.


Πρόταση: Η Τενερίφη θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, ενώ η Κουλτουράλ βολεύεται και με ισοπαλία.

Πρόταση: Under 2.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι