Η 16η Σπέτσια υποδέχεται την πρωτοπόρο Φροζινόνε και μοιραία ο τίτλος του φαβορί φαίνεται να πηγαίνει δικαιοότατα στην φιλοξενούμενη.

 


Πρόκειται για ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Μετά από 13 ματς άλλωστε αυτό φαίνετια με γυμνό μάτι. Η Σπέτσια έχει 15 βαθμούς τους οποίους έχει πάρει μετά από 13 ματς, ενώ η Φροζινόνε έχει 23 και ανέβηξε μετά από καιρό στην πρώτη θέση.


Οι γηπεδούχοι έχουν συνολικά στο πρωτάθλημα μόλις τέσσερις νίκες, τις οποίες όμως έχουν πετύχει στην έδρα τους. Εκεί ρίχνουν το μεγαλύτερο βάρος, έχοντας επίσης μια ισοπαλία και μια ήττα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, μετρούν μια νίκη, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, ενώ προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία με τη Έμπολι.


Αναμένεται να αγωνιστούν με σχηματισμό 4-4-2 και στοχεύει τουλάχιστον σε ένα γκολ για να βάλει δύσκολα στην αντίπαλο της.


Η Φροζινόνε βρέθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στην κορυφή, μετά τη νίκη που σημείωσε επι της Πάρμα με 2-1 και την ισοπαλία του Παλέρμο. Έτσι έχει 23 βαθμούς, έναντι 22 του Παλέρμο. Στόχος της είναι να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Σπέτσια. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 6-5-2, με τέρματα 20-14.


Εκτός έδρας όμως έχει αρκετές απώλειες, αφού μετράει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Πρέπει να σημειώσουμε ότι τα πέντε από τα επτά εκτός έδρας ματς παιχνίδια της έληξαν under 2.5

 

Πρόταση: Οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη για βαθμούς, αλλά καμία δεν θέλει να χάσει.


Πρόταση: 2-3 γκολ

 

 

 

 

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι