Τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε στην 2η κατηγορία της Βραζιλίας και ντέρμπι παραμονής στο «Μπρίνκο ντε Ούρο» της Καμπίνας, βρίσκοντας την τοπική Γκουαρανί, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 15η θέση με 40 βαθμούς, δύο λιγότερους από την 14η σημερινή της αντίπαλο.

 


Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο για την Γκουαρανί, με επιτυχία πάντως για την ομάδα της Καμπίνας το 2-2, στην πιο πρόσφατη εξ αυτών, στην Φορταλέζα απέναντι στην τοπική Σεαρά. Πίσω στο σκορ στο δέκατο πέμπτο λεπτό, βλέποντας όμως την Γκουαρανί να ισοφαρίζει στο είκοσι δύο με πέναλτι του Μπρούνο Ναζάριο και να πραγματοποιεί, προσωρινά, την ανατροπή στο εβδομήντα τρία με τον Ντιέγκο Ζουσάνι, με το 2-2 για τους γηπεδούχους στο ογδόντα. Οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Γκουαρανί, σε 17 ματς στο «Μπρίνκο ντε Ούρο» ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στον αντίποδα, πολύτιμο και απόλυτα δίκαιο 2-0 για την Κλαμπ Ρεγκάτας φιλοξενώντας την αδιάφορη Ζουβεντούδε, βλέποντας το αποτέλεσμα αυτό να δίνει μεγάλη ανάσα και να φέρνει την ομάδα του Μασεϊό στο +2 τόσο από την σημερινή της αντίπαλο όσο και γενικότερα από την επικίνδυνη ζώνη. Τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και εννέα ήττες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε 17 ματς μακριά από το Μασεϊό ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Επικράτηση με 4-0 για την Γκουαρανί το 2012, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κλαμπ Ρεγκάτας.

Στοιχηματικά, το δύσκολο πρόγραμμα στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, «υποχρεώνει» την Γκουαρανί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, έστω και αν απέναντι υπάρχει ένας αντίπαλος με τον ίδιο ακριβώς στόχο. Πιο συγκεκριμένα, δύο ματς μακριά από το «Μπρίνκο ντε Ούρο», με ομάδες που δείχνουν πως δεν χαρίζονται, τη Λοντρίνα και την πρωτοπόρο Ιντερνασιονάλ ενώ ενδιάμεσα αυτών ντέρμπι παραμονής φιλοξενώντας τη Λουβερντένσε. Εκτίμηση μου, πως ο παράγοντας έδρα θα κάνει τη μικρή διαφορά στην σημερινή αναμέτρηση.
Πρόταση: 1

 

 

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι