Η πορεία των δύο ομάδων δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετική, αφού αμφότερες βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας. Μάλιστα το οξύμωρο είναι ότι η διαφορά που έχουν τόσο από την πρώτη εξάδα, όσο και από την επικίνδυνη ζώνη δεν είναι μεγάλη.


Η Κάντιθ βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις τέσσερις νίκες σε 13 ματς. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει χάσει μόλις μια φορά στα τελευταία πέντε ματς, αλλά και μόλις μια νίκη. Έχει την χειρότερη συνολικά επίθεση του πίνακα, αλλά και την καλύτερη άμυνα με 10 γκολ παθητικό. Έχει φέρει τέσσερα under στα τελευταία πέντε ματς, ενώ στα τρία από αυτά τα ματς δεν κατάφερε να σκοράρει. Πρέπει να σημειώσουμε ότι κέρδισε την Αλμερία με 0-2 εκτός έδρας και σταμάτησε το αρνητικό σερί που είχε, με τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.


Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του βασικού φορ Μπαράλ που έχει σκοράρει τρεις φορές. Ο μπακ Ολιβάν δεν βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή.
Η Ρέους συμπλήρβσε τρία ματς χωρίς ήττα, έχοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν μόλις μια ήττα σε σύνολο έξι αγώνων.,


Διαθέτουν την τρίτη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, αλλά την τέταρτη καλύτερη άμυνα.


Στα αγωνιστικά δεν μπορούν να αγωνιστούν σήμερα ο βασικός φορ Μαγιόρ, ο εξτρέμ Βαζ και οι ενίοτε βασικοί Λέκιτς (φορ) και Καρμπιά (εξτρέμ.


Πρόταση: Οριακά στο γκολ περιμένουμε να κριθεί η αναμέτρηση, αφού οι ομάδες παίζουν με στόχο το μισό μηδέν.

Πρόταση: Under 2.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι