Τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και πολύ σπουδαία βαθμολογικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση, βλέποντας τη Λοντρίνα να παίζει τα ρέστα της στην προσπάθεια που κάνει για να «κλέψει» από το πουθενά την 4η προνομιούχο θέση, την στιγμή που η Γκουαρανί βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

 


Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, τρία συνεχόμενα τρίποντα μετά και το αγχωτικό 2-1 στο Ρεσίφε σε βάρος της τοπικής και υποβιβασμένης Ναούτικο, βλέποντας τη Λοντρίνα στο -4 από την 4η στον βαθμολογικό πίνακα Παρανά. Μπροστά στο σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ισοφάριση για τη Ναούτικο στο πενήντα, βλέποντας όμως τη Λοντρίνα να φτάνει στο πολύτιμο τρίποντο με πέναλτι του Ζερμάνο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έστω και αν απειλήθηκε αρκετά από την αντίπαλο της μετά το 1-1. Οκτώ νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες για τη Λοντρίνα, σε 17 ματς στο «Εστάντιο ντο Καφέ» ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στον αντίποδα, τέσσερις πολύτιμοι βαθμοί για την Γκουαρανί στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, βλέποντας το 2-1 φιλοξενώντας την Κλαμπ Ρεγκάτας, να διαδέχεται το 2-2 στην Φορταλέζα με την τοπική και υποψήφια ανόδου, Σεαρά. Μπροστά στο σκορ στο είκοσι εννέα, ισοφάριση για την Κλαμπ Ρεγκάτας έξι λεπτά αργότερα, με σημαντικές ευκαιρίες ακολούθως, εκατέρωθεν, αλλά την Γκουαρανί πιο τυχερή, φτάνοντας στο τρίποντο με τον Μπρούνο Μέντες στο δεύτερο των καθυστερήσεων. Δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και δέκα ήττες για την Γκουαρανί, σε 17 ματς μακριά από το «Μπρίνκο ντε Ούρο» ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Ισοπαλία με 2-2 το 2015, στο μοναδικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Λοντρίνα.

Στοιχηματικά, «υποχρεωμένη» να εξαντλήσει τις λιγοστές πιθανότητες που υπάρχουν για την άνοδο αλλά και τον παράγοντα έδρα η Λοντρίνα, έστω και αν απέναντι υπάρχει αντίπαλος με βαθμολογικό κίνητρο, σημειώνοντας πάντως πως η Γκουαρανί χάνει αρκετή από τη δύναμη της μακριά από το «Μπρίνκο ντε Ούρο».
Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι