Τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και ντέρμπι παραμονής στο Μάτο Γκρόσο, βρίσκοντας την τοπική Λουβερντένσε εντός επικίνδυνης ζώνης, στην 17η θέση με 40 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την 15η σημερινή της αντίπαλο.

 


Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, κατώτερη του αναμενόμενου η Λουβερντένσε την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ντουριβάλ Μπρίτο» της Κοριτίμπα και απόλυτα δικαιολογημένη η ήττα της με 0-2 από την τοπική Παρανά, βλέποντας την ομάδα του Μάτο Γκρόσο να «υποχωρεί» ακόμα περισσότερο βαθμολογικά και να βρίσκεται πλέον στο -2 από την γραμμή της παραμονής. Έξι νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τρεις ήττες για την ομάδα του Τζούνιορ Ρότσα (φωτό), σε 17 ματς στο Μάτο Γκρόσο ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο επιθετικός Ντούγκλας Μπάτζιο.


Στον αντίποδα, επιστροφή στις νίκες μετά από εννέα αγωνιστικές για τη Μπόα φιλοξενώντας την καταδικασμένη Σάντα Κρουζ, βλέποντας την ομάδα της Βαρζίνια να φτάνει εύκολα στο υπέρ της 4-2, στην «πρώτη» μάλιστα στον πάγκο του Σίντνεϊ Μοράες. Δύο νίκες, επτά ισοπαλίες και οκτώ ήττες για τη Μπόα, σε 17 ματς μακριά από την Βαρζίνια ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Λουβερντένσε, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπόα.

 

Στοιχηματικά, λεπτές οι ισορροπίες μιλώντας για ντέρμπι παραμονής, δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων. Παρόλα αυτά, επιλογή μου ο «άσος», εκτιμώντας πως ο παράγοντας έδρα πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.
 
Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι