Το διπλό της Σουίντον είναι ένα καλό στήριγμα στη Λιγκ 2 και για αυτό θα το στηρίξουμε δυνατά.

 

 

708 Γεοβιλ-Σουίντον


Κακή εμφάνιση και ήττα από την Καρλάιλ με 4-0, που την έστειλε στην 17 η θέση της βαθμολογίας. Εντός βγάζει μία δυναμική ,με 4-3- 1, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι οι απουσίες των δύο φορ που έχουν μαζί 12 γκολ(Ζοκό,Ολομόλο) και ο αμυντικός Μουγκάμπι.
Η Σουίντον, μετρά τρία ματς αήττητη(2-1- 0) στο Πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο και στο Λίγκ Τρόφι έκανε νίκες που την ανεβάζουν ψυχολογικά. Καλή ομάδα, με ισορροπία στις γραμμές και 6 νίκες σε 8 παιχνίδια εκτός έδρας.

 

Προϊστορία: Κακή η προϊστορία για την ομάδα της Σουίντον(2-2- 1, την τελευταία δεκαετία με την περίοδο 2009-2010 να έχει το τελευταίο διπλό (0-1).

 

Εκτίμηση: Υπό άλλες περιπτώσεις θα κόντραρα το διπλό. Σημαντικές οι απουσίες της Γεοβιλ, η Σουίντον θα πάει δυνατά για το διπλό.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

 

 

 

 

703 Λούτον-Κέμπριτζ

 

Αγνοεί τη νίκη για 3 ματς ,η Λούτον(0-2- 1) και ο Ντειβ Τζόουνς ψάχνει την ..ανάκαμψη, καθώς η ομάδα «έπεσε» από την πρώτη τριάδα. Δύναμη της, η έδρα της (6-0- 2 και 24-10 τέρματα), ψάχνει βελτίωση στην άμυνα(5 γκολ στα τελευταία δύο).
Η Κέμπριτζ ,χωρίς άγχος και δίχως να έχει κάποια φοβερή ομάδα, έχει κρατήσει ένα αήττητο (2-3- 0) με τρία από αυτά τα παιχνίδια να είναι στο 0-0. Στόχος της, να προσπαθήσει να καταστρέψει το παιχνίδι της αντιπάλου της και να «κλέψει» ότι μπορεί.
Ένα εξαιρετικό στατιστικό στοιχεί ο είναι ότι έχει χάσει μόλις ένα από τα 5 παιχνίδια στα οποία έχει σκοράρει ο Ούτσε Ικπεάζου. Συνολικά έχει 4 νίκες και μία ήττα. Εκτός έδρας μετρά 2-2- 4.

 

Προϊστορία: 4-3- 1 ,με τελευταίο διπλό την περίοδο 11-12.

 

Εκτίμηση: Θα πάω με τον άσο ημίχρονο πιστεύοντας ότι η Λούτον θα βγεί επιθετικά από νωρίς για να μην έχει άγχος.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 Ημ.

 

 

 


705 Νοτς Κάουντι-Τσέλτεναμ

 

Με δύο νίκες σε 6 παιχνίδια, οι «Καρακάξες» προβληματίζουν. Παραμένει στην πρώτη θέση, με 6-2- 0 ,εντός έδρας, όντας η μοναδική ομάδα η οποία δεν έχει χάσει στην έδρα της. Μετρά 6 στα 7 στο σύνολο τερμάτων 2-3. Ο Νόλαν, τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και θα περιμένει να βγάλουν χαρακτήρα ,έχοντας μόλις δύο νίκες στα 6 πιο πρόσφατα.

 

Η Τσέλτεναμ κόντραρε τη Λούτον, ,έμεινε για τρίτο ματς αήττητη(1-2- 0),ενώ γενικά είναι ομάδα που μέσα-έξω παίζει επιθετικά(5 Over στα τελευταία 6) , 4 από αυτά στο Over 3.5 .Εκτός έδρας πάντως είναι αδύναμη (1-3- 4).

 

Προϊστορία: Δύο νίκες την τελευταία δεκαετία για τη Νότς Κάουντι.

 

Εκτίμηση:Ο άσος στο 1.91 είναι ένα καλό bet, αλλά από την άλλη η Τσέλτεναμ δεν φοβάται.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 1 Η OVER.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι