Στο «Ερνάντο Σίλες» της Λα Παζ το Κλάσικο της Βολιβίας, με την πρωτοπόρο Μπολίβαρ να έχει το αβαντάζ και της ισοπαλίας καθώς χρειάζεται ένα μόλις βαθμό για να εξασφαλίσει μετά το πρωτάθλημα Απερτούρα και το Κλαουσούρα.

 


Ξεκινώντας από τους τυπικά γηπεδούχους, καθώς το «Ερνάντο Σίλες» είναι κοινή έδρα, 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο Ορούρο απέναντι στην τοπική Σαν Χοσέ, παρά το γεγονός πως βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο εξηκοστό δεύτερο λεπτό με τον Ρικέλμε, με τη Μπολίβαρ πάντως στο +6 από τη «μισητή» της συμπολίτισσα, Δε Στρόνγκεστ, ψάχνοντας, όπως προαναφέρθηκε, στην χειρότερη των περιπτώσεων, ένα βαθμό για να εξασφαλίσει μετά το πρωτάθλημα Απερτούρα και το Κλαουσούρα. Επτά νίκες και δύο ισοπαλίες, ο απολογισμός της σε εννέα εντός έδρας ματς στο Κλαουσούρα.


Στον αντίποδα, αγχωτικό 3-2 φιλοξενώντας την Ουνιβερσιτάριο Σούκρε, βλέποντας την Δε Στρόνγκεστ να εκμεταλλεύεται στο δεύτερο ημίχρονο το αριθμητικό της πλεονέκτημα και να πραγματοποιεί την ανατροπή. Πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, ο απολογισμός της σε δέκα ματς στο Κλαουσούρα μακριά από το «Ερνάντο Σίλες».


Προϊστορία: Έντεκα νίκες για τη Μπολίβαρ, οκτώ για την Δε Στρόνγκεστ και εννέα ισοπαλίες, στις 28 μεταξύ τους μονομαχίες την τελευταία δεκαετία, με τυπικά γηπεδούχο την πρώτη.


Στοιχηματικά, το Κλάσικο της Βολιβίας, στο οποίο πέφτουν κορμιά, ανεξάρτητα φόρμας, προϊστορίας, απουσιών και γενικότερα αγωνιστικών ειδήσεων. Απόλυτα λογικό το να αποφύγουμε να μπλέξουμε με σημείο.

Πρόταση: Over 2,5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι