Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, αφού μόνο η Μαρσέιγ έχει κίνητρο, την στιγμή που η Σάλτσμπουργκ έχει κατακτήσει οριστικά την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 


Οι Γάλλοι θέλουν ένα βαθμό για να εξασφαλίσουν και μαθητικά την 2η θέση, αφού ακόμα και νίκη της Κονιασπορ επί της Γκιμαραες, στην ισοβαθμία ευνοούνται και έτσι δεν μπλέκουν περισσότερο.
Έτσι καταλαβαίνει κανείς ότι στην Μαρσέιγ κάνουν δύο αποτέλεσματα, η νίκη και η ισοπαλία, ενώ η Σάλτσμπουργκ είναι αδιάφορη.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο όμιλος είχε στην πλειοψηφία του παιχνίδια με λίγα τέρματα και αυτό επιβεβαιώθηκε στα τέσσερα από τα πέντε ματς της Μαρσέιγ.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του λιμανιού πάει εξαιρετικά και στο πρωτάθλημα, αφού έχει καταφέρει να βρεθεί στην 4η θέση, ισοβαθμώντας τόσο με τη Λιόν όσο και με τη Μονακό, την στιγμή που η Παρί έχει ξεφύγει.
Στα τελευταία έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες και έχασε τελευταία φορά από την Γκιμαράες στις αρχές Νομεμβρίου.


Στα αγωνιστικά η Μαρσέιγ θα αγωνιστεί με 4-2-3-1, έχοντας τον Ζερμέν στην κορυφή της επίθεσης και όχι τον Μήτρογλου που θα κάτσει στον πάγκο. Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Αμαβί.

 

Η Σάλτσμπουργκ από την πλευρά της καταφέρνει να είναι ανταγωνιστική σε όλους τους στόχους της. Στο Γιουρόπα τερματίζει στην πρώτη θέση, ενώ και στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα μαζί με την Στουρμ. Μαλιστα μετά από συνεχόμενες νίκες, έμεινε στο 1-1 με την Αούστρια, στο πιο πρόσφατο ματς που αγωνίστηκε. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Αυστριακοί είναι αήττητοι για 19 συνεχόμενα ματς.
Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους, που δεν αποκλείεται να παραταχθούν με κάποιες αλλαγές.

 
Πρόταση:  Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην αγωνιστική συμπεριφορά της Μαρσέιγ και όχι της Σάλτσμπουργκ, που πάντως έχει φέρει αρκετά under στον όμιλο.

 

 

Πρόταση: 1 & under 2.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι