Στο «Αλφόνσο Πέρεζ» της Μαδρίτης το ματς που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα στην Ισπανία, βρίσκοντας την Χετάφε στην 8η θέση με 19 βαθμούς, δύο περισσότερους από την 13η σημερινή της αντίπαλο.

 


Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, πολύ μεγάλη επιτυχία για την Χετάφε το 1-0 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Βαλένθια, βλέποντας τη «μικρή» ομάδα της Μαδρίτης να υποχρεώνει την αντίπαλο της στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Δύο πρόσωπα για την Χετάφε στο συγκεκριμένο ματς, βλέποντας τη «μικρή» ομάδα της Μαδρίτης σε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, επιτρέποντας στην αντίπαλο της να έχει περισσότερη κατοχή μπάλας και φυσικά ευκαιρίες, ανεβάζοντας όμως κατακόρυφά την απόδοση της στην επανάληψη όπου κυριάρχησε παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, φτάνοντας απόλυτα δίκαια στη νίκη με το τέρμα του Μπεργκάρα στο εξηκοστό έκτο λεπτό. Τέσσερις νίκες και τρεις ήττες για την Χετάφε, σε επτά ματς στο «Αλφόνσο Πέρεζ» ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο Ουρουγουανός μέσος Αραμπάρι.


Στον αντίποδα, πολύτιμο και ταυτόχρονα απόλυτα δίκαιο 3-1 για την Έιμπαρ την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Εσπανιόλ, βλέποντας το αποτέλεσμα αυτό να δίνει στη «μικρή» βασκική ομάδα αέρα πέντε βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Το γρήγορο τέρμα του Κίκε (9΄), αυτό που άνοιξε το δρόμο στην Έιμπαρ, η οποία «καθάρισε» ουσιαστικά στο τριάντα οκτώ (2-0) ενώ το κερασάκι στην τούρτα στο εξηκοστό ένατο λεπτό όταν και προηγήθηκε 3-0. Δύο νίκες και πέντε ήττες για την Έιμπαρ, σε επτά ματς μακριά από το «Ιπουρούα» ενώ σταθερά εκτός ο μέσος Ριβέρα και τιμωρημένος ο επιθετικός Τσάρλες.


Προϊστορία: Μία νίκη για την Χετάφε και δύο ισοπαλίες, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Έιμπαρ, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Στοιχηματικά, πολύ σκληρός αντίπαλος η Χετάφε στο «Αλφόνσο Πέρεζ», ικανή να προβληματίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμα και την φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα, Έιμπαρ.
Πρόταση: 1

 

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι