Τριάδα από τη Λιγκ 1 με δύο «δυνατούς» άσους που  δεν είναι αλλοι από Τσάρλτον και Πλίμουθ.

 

Nορθάμπτον-Σάουθεντ

 

Σε δύσκολη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Νορθάμπτον  που μετρά τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη με μία ισοπαλία και τρεις ήττες ,που είναι σερί  ενώ μετρά μόλις μία νίκη σε 9 αναμετρήσεις. Εντός έδρας  μετρά 2-2-2 στους 6 πρόσφατους αγώνες στο  σπίτι της, όντας κάτω από την επικίνδυνη ζώνη..

 

Η Σάουθεντ, από την άλλη πλευρά, είναι σε  κακή κατάσταση με 5 ήττες και μία νίκη σε 6 αναμετρήσεις.  Είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη,  ωστόσο εκτός έδρας έχει πρόβλημα  όντας χωρίς νίκη με 4 ήττες και μία ισοπαλία.

 

Προϊστορία: 3-3-4, αλλά 2-1-0 στις πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

 

Εκτίμηση:  Σε κακή κατάσταση αμφότερες,  γκολ γκολ η επιλογή μου.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

Τσάρλτον-Ολνταμ

 

Σε κακή κατάσταση η Τσάρλτον  που παραμένει  στο -4 από την ζώνη των πλέι οφ και είναι χωρίς νίκη στους τελευταίους 8 αγώνες της(0-3-5) . Προβληματισμός υπάρχει από τον Ρόμπινσον που βλέπει την ομάδα του να μην μπορεί να βρει αγωνιστική ισορροπία , ενώ στο «Βάλει» έχει μόλις μία νίκη  σε 6 αγώνες(1-3-2).

 

Η Ολνταμ, από την άλλη πλευρά, παραμένει οριακά πάνω από την  επικίνδυνη ζώνη ,ενώ έχει μόλις μία νίκη σε 9 παιχνίδια(1-4-4).  Εκτός έδρας ,δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη (0-3-4) μακριά από την έδρα της. Στο τελευταίο παιχνίδι έχασε εκτός, δύσκολα, από τη Σριούσμπερι.

 

Προϊστορία:  2-6-0 η προϊστορία, με τέσσερις σερί ισοπαλίες, οι τρεις στο 1-1 .

 

Εκτίμηση: Η Τσάρλτον θέλει να κερδίσει, η Ολνταμ θα πάει αμυντικά Θα πάω με τον άσο.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 /2-3

 

Πλίμουθ-Μπέρι

 

Σε εξαιρετική  κατάσταση είναι η Πλίμουθ η οποία  μετρά 6 παιχνίδια χωρίς ήττα(4-2-0) , ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη και αρχίζοντας να κοιτάει πιο ψηλά.  Μάλιστα, μετρά τέσσερις σερί  νίκες  εντός έδρας, ενώ το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι βρίσκει γκολ από πολλούς και διαφορετικούς παίκτες.

 

Η Μπέρι, είναι τελευταία και απόλυτα καταιδρωμένη ,έχοντας μόλις μία νίκη  σε 13 παιχνίδια, εκ των οποίων  οι πέντε είναι ήττες ,ενώ  δεν έχει σκοράρει στους 7 από τους 8 τελευταίους αγώνες  της. Αγνοεί την εκτός έδρας νίκη  για 18 παιχνίδια (0-7-11).

 

Προϊστορία: 3-0-1 η προϊστορία, με την Μπέρι να επικρατεί 0-2 ,σπάζοντας  μία εξαιρετική παράδοση υπέρ της Πλίμουθ.

 

Εκτίμηση:  Ο άσος δύσκολα θα σπάσει.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 / 2-3 
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι