Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τέσσερις κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες, με τη Ναντ να είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση. Βεβαίως πρόκειται για έναν θεσμό που γίνονται πολυ συχνά εκπλήξεις και η Ναντ καλείται να δείξει στο γήπεδο ότι είναι η καλύτερη ομάδα.


Η ομάδα του Ρανιέρι έχει να αγωνιστεί από τις 20 Δεκεμβρίου όταν επικράτησε της Αμι΄λαν με 1-0 εκτός έδρας. Τότε είχε σημειώσει δύο συνεχόμενες νίκες, αφού είχε κερδίσει και την Ανζέ με 1-0.


Η καλή της πορεία στο πρωτάθλημα, την έχει φέρει στην 5η θέση της βαθμολογίας με 33 πόντους και απέχει πέντε πόντους από την Ευρώπη. Θα το παλέψει μέχρι το τέλος μήπως καταφέρει να ψαλιδίσει την διαφορά. Πρόκειται για το πρώτο της παιχνίδι στον θεσμό. Πέρυσι πάντως είχε αποκλειστεί στις 31 Ιανουαρίου, σχεδόν στην ίδια φάση από τη Λιλ, χάνοντας 1-0.


Η Σενλίς αγωνίζεται στην National 3 και βρίσκεται στην 5η θέση του πίνακα. Μια ομάδα που έχει φέρει τέσσερα over στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

 

Πρόταση: Σε τέτοια παιχνίδια είναι σαφές ότι ο αδύναμος βλέπει ότι έχει την ευκαιρία να αποκτήσει κάποια λεπτά δημοσιότητας. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και η Σενλις που δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την αντίπαλο της. Η Ναντ θα έχει κάποιες αλλαγές στην σύνθεση της, αλλά μπορεί να καθαρίσει το ματς από το ημίχρονο.

 

Πρόταση: 2 ημίχρονο
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι