Μια κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, με τη Λανς να βρίσκεται στη Β' Γαλλίας και τη Μπουλόν στη National. Έχουν πάντως κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή τους.


Η Λανς κατάφερε πριν την διακοπή να βελτιώσει κατά πολυ την εικόνα της και να πετύχει κάποιες σημαντικές νίκες. Στο τελευταιο της παιχνίδι πάντως έφερε 0-0 με τη Δουκέρνη σε φιλικό παιχνίδι, ενώγια το πρωτάθλημα είχε επικρατήσει της Τουρ με 2-0.


Σίγουρα το μυαλό της είναι περισσότερο στο πως θα καταφέρει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Αυτή την στιγμή στην βαθμολογία βρίσκεται στην 15η θέση έχοντσας 21 πόντους. Απέχει από την επικίνδυνη ζώνη 4 πόντους , ενώ στα τελευταία πέντε ματς έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.


Η Μπουλόν από την πλευρά της βρίσκεται στη χαμηλότερη κατηγορια (National 1)και παλεύει για να σώσει την χρονιά. Προφανώς δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι βρίκσεται στην 16η θέση, ανάμεσα σε 17 ομάδες.  Έχει μόλις τρεις νίκες σε 16 ματς, ενώ στο τελευταίο της ματς ηττήθηκε 1-0 από την Κονσολάτ.

 

Πρόταση: Η Λανς έδειξε ιδιαίτερα βελτιωμένη στα τελευταία της παιχνίδια, όπου κατάφερε να κρατήσει και το μηδέν στην άμυνα της. Είναι πολυτέλεια για αυτή ο θεσμό του κυπέλλου, αλλά δύσκολα θα απειληθεί από την αντίπαλο της.

 

Πρόταση: 2-3 γκολ 

 

 

 

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι