Σκορπίζει τρόμο η Παρί και αυτό φάνηκε από το πρώτο ματς για το νέο έτος όπου διέλυσε για το Κύπελλο τη Ρεν με 1-6 εκτός έδρας. Μπορεί ν αγωνίστηκε χωρίς τον Καβάνι, αλλά η τριάδα, Ντι Μαρία, Μπαπέ και Νέιμαρ είχε μεγάλα κέφια. Μάλιστα αμφότεροι αναμένεται να αγωνιστούν και σήμερα.

 


Απο τις 28 Νοεμβρίου έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα η Αμιάν που έχει προτεραιότητα να μην κινδυνέψει. Οι γηπεδούχοι πάντως είδαν το ματς της Παρί και τρόμαξαν. Έτσι αναμένεται να αγωνιστούν πολύ κλειστά και να έχουν τη μικρότερη δυνατή απώλεια σε ψυχολογία.
Είναι χαρακτηριστικό πάντως οτι την προηγούμενη Κυριακή ταπεινώθηκαν χάνοντας 6-0 από τη Σοσό για το Κύπελλο. Μπορεί να αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές, αλλά αυτό το σκορ ήταν ντροπιαστικό και προκάλεσε μεγάλη γκρίνια.


Στο πρωτάθλημα σκόραρε τελευταία φορά στις 10 Δεκεμβρίου όταν ηττήθηκε από τη Λιόν με 1-2 εντός έδρας.Στα τελευταία δύο ματς έχασε 1-0 τόσο από τη Τρουά, όσο και από τη Ναντ.


Η Παρί μεταξύ άλλων είναι και κάτοχος του θεσμού τα τέσσερα τελευταία χρόνια και φαίνεται ότι δεν σνομπάρει κανένα παιχνίδι. Το είδαμε και στο 6-1 με τη Ρέν. Σήμερα τα ρεπορτάζ γράφουν ότι αναμένεται να αγωνιστεί με ολα τα αστέρα της, πλην του Καβάνι που δεν έπαιξε ούτε στο ματς κυπέλλου.

 

Πρόταση: Η Αμιάν θα προσπαθήσει να κρατήσει μακριά τους αστέρες της Παρί, αλλά θα τα καταφέρει;  Μικρές οι αποδόσεις, περιμένουμε στο live να ανέβει το διπλό ημίχρονο και να παίξουμε. Αλλιώς πάμε με τα γκολ, ξεκινώντας από το over 3.5

 

Πρόταση: 2 ημ/ over 3.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι