Με διαφορά είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και αυτό φαίνεται τόσο από τα αποτελέσματα της, όσο και από την πορεία της. Ο λόγος για τη Ρεμς που βρίσκεται στην κορυφή τουπίνακα, έχοντας 44 πόντους, επτά περισσότερους από την 2η Νιμ, που έχει 37. Μετράει 14 νίκες σε 19 ματς πρωταθλήματος, ενώ τόσο εντός έδρας, όσο και εκτός έχει σημειώσει από επτά νίκες.

 


Πριν την διακοπή μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες και μια ισοπαλία , στα πέντε τελευταια. Στα δύο τελευταία μάλιστα ειχε φέρει και over 2.5. Μακριά από την έδρα της μάλιστα σκοράρει κατά μέσο όρο δύο τέρματα, ενώ δέχεται πολυ σπάνια.


Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η τελευταία της ήττα έγινε στις 13 Οκτωβρίου όταν έχασε 3-1 από τη Σατορού εκτός έδρας.


Η γηπεδούχος Όρλεαν ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που έχουν μια σχετική απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Συγκεκριμένα έχει 23 πόντους, την ώρα που η ομάδα που βρίσκεται στα μπαράζ παραμονής έχει 17. Αυτοί οι έξι πόντοι είναι μικρή διαφορά και καλύπτεται εύκολα.


Η Όρλεαν στα τελευταία δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, πριν φύγει το 2017, είχε μια νίκη και μια ισοπαλία, παίρνοντας ανάσα. Στην έδρα της έχει 4-3-3 με τέρματα 19-14. Σκοράρει με ευκολία, αλλά αμυντικά είναι ευάλωτη.


Πρόταση: Η Ρεμς είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, η Όρλεαν σκοράρει με ευκολία και φέρνει συχνά over.

Πρόταση: over 2.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι