Η δεύτερη χρονικά αναμέτρηση του σημερινού προγράμματος, με την Τιχουάνα του 45χρονου Αργεντινού, Ντιέγκο Κόκα (φωτόΟ, να θέλει, λογικά, να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, ώστε να σπάσει το ρόδι στο Κλαουσούρα.

 


Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, αποτυχία σίγουρα η 11η θέση στο Απερτούρα και η αδυναμία τους να βρεθούν στα πλέι οφ, βλέποντας τον Ντιέγκο Κόκα να έχει το δύσκολο έργο να επαναφέρει την Τιχουάνα σε τροχιά πρωταθλητισμού, κυρίως όμως να την κάνει πιο ανταγωνιστική. Κάτι πάντως, το οποίο δεν είδαμε στην πρεμιέρα στην έδρα της Κρουζ Αζούλ, όπου η Τιχουάνα έμεινε ικανοποιημένη με το 0-0 που απέσπασε από την αντίπαλο της, παίζοντας πρωτίστως για τον βαθμό και λιγότερο για να απειλήσει.


Στον αντίποδα, στην 9η θέση του Απερτούρα η Νεκάξα και εκτός πλέι οφ, «αυτοκτονώντας» την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 φιλοξενώντας τη Μονάρκας. Αποτυχία και το 0-0 της πρεμιέρας του Κλαουσούρα φιλοξενώντας την ουραγό της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού, Βερακρούζ, σε ένα ματς όπου «πλήρωσε» την αστοχία της και κυρίως την φλυαρία της.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Τιχουάνα, μία για τη Νεκάξα και μία ισοπαλία, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία στο «Καλιέντε», σε όλες τις διοργανώσεις.

Στοιχηματικά, προπονητής με όρεξη για δουλειά ο Ντιέγκο Κόκα και δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα κάνει τα πάντα για να βελτιώσει την εικόνα της Τιχουάνα. Παρόλα αυτά, μιλάμε για ένα απαιτητικό πρωτάθλημα όπου διοικήσεις και οπαδοί δεν δίνουν εύκολα περιόδους προσαρμογής και η Τιχουάνα ματς σαν το σημερινό μέσα στο «Καλιέντε» θα πρέπει να τα κερδίζει.
Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι