Το πρώτο και μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό είναι η Μετς , η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα και για να σώσει τη παρτίδα θα πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στον 2ο γύρο.

Πρόκειται για μια ομάδα με πολλές αδυναμίες οι οποίες φάνηκαν σε όλο τον πρώτο γύρο, όπου πέτυχε μόλις τρεις νίκες σε 19 ματς. Και μάλιστα οι δύο από αυτές σημειώθηκαν τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, όπου κατάφερε να πάρει και μια ισοπαλία.

 

Δηλαδή η Μετς έχει αήττητο τριών αγωνιστικών. Έχει μαζέψει 11 πόντους, αλλά η ομάδα που αυτή την στιγμή σώζεται έχει 19. Καταλαβαίνει κανείς ότι το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο και πρέπει να αλλάξει εντελώς εικόνα για ν μπορέσει να διεκδικήσει τον στόχο της. Εκτός έδρας έχει 2-1-6 με τέρματα 6-13.


Στα αγωνιστικά υπάρχουν πολλές απουσίες για τους φιλοξενούμενους, που θα έχουν πάντως τους Μπίσεβατς και Παλμιέρι στις επάλξεις. Θα παραυαχθούν με 3-5-2.
Η Ντιζόν από την πλευρά της έχει 13 βαθμούς περισσότερους απο την αντίπαλο της και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας.


Μέσα στην έδρα της έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο με έξι νίκες σε 10 ματς, έχοντας σκοράρει μάλιστα 18 φορές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι πριν την διακοπή του πρωταθλήματος μετρούσαν επτά συνεχόμενα over 2.5.


Στα αγωνιστικά ο αμυντικός Βαρό επιστρέφει από τραυματισμό όπως και οι Μπαλμόν και Αμαλφιτανό. Αμφίβολοι δίνονται οι Ξέκα και Γιάμπερε, ενώ δεν θα μπει στην αποστολή ο Λαουτόα.


Πρόταση: Η Μετς γνωρίζει ότι δεν έχει πλέον να χάσει τίποτα. Θα παλέψει παίζοντας σχετικά ανοικτά, απέναντι σε μια ομάδα που βγάζει φάσεις και σκοράρει εύκολα.

Πρόταση: over 2.5

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι