Η ΑΕΚ δεν έχει φέτος την πορεία, που θα ήθελε να έχει, αλλά είναι σημαντικό ότι έχει νικήσει τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον Ολυμπιακό. Τον Παναθηναϊκό τον είχε νικήσει στο Κύπελλο. Σήμερα οι δύο ομάδες συγκρούονται για το πρωτάθλημα.

 

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 θα την θυμούνται για πολύ καιρό στην «Ενωση». Πώς όχι άλλωστε, αφού τότε νίκησαν με 73-69 τον Παναθηναϊκό και πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου. Εκεί, όπου στις 17 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, στα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης.


Μία ομάδα και δη μεγάλη, όπως η ΑΕΚ, δεν μπορεί να μένει σε μία επιτυχία. Ετσι, σήμερα με τους «πράσινους» για το πρωτάθλημα θα παλέψει για μία ακόμη νίκη και μάλιστα και αυτή τη φορά έχει μεγάλο κίνητρο: βλέπετε αν χάσει, θα μείνει κι άλλο πίσω στο κυνήγι της τρίτης θέσης στη κανονική περίοδο, ειδικά μετά τα χθεσινά αποτελέσματα.


Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άγχος υπό την έννοια ότι έχει εξασφαλίσει τη πρώτη θέση στη κανονική περίοδο. Ουσιαστικά τουλάχιστον. Θέλει, όμως, να πιστοποιήσει την ανοδική του πορεία και να πάρει εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

 

Εμείς, πάντως, θα επιλέξουμε το μικρό σκορ. Μοιάζει η πιο ασφαλής επιλογή.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

 

3200 ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (151,5) Under

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι