Στο “Ρέντζο Μπαρμπέρα” το Παλέρμο φιλοξενεί τη Φότζια σε μία αναμέτρηση στην οποία αν οι γηπεδούχοι κερδίσουν πάνε κορυφή.

 

Οι γηπεδούχοι απώλεσαν αήττητο 8 αγώνων(5-3-0) στην βαριά ήττα από την Εμπολι με 4-0 την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Τραγική εμφάνιση για τους μέχρι πρότιονος πρωτοπόρους , οι οποίοι είχαν πολλά κενά σε όλες τις γρεαμμές και ειδικά στην άμυνα με κακές αντιδράσεις και καθόλου ανάπτυξη. Εντός ,πάντως,μετά απο κάποιες απώλειες που μέτρησαν, έχουν τρεις σερί νίκες ,χωρίς μάλιστα να έχει παραβιαστεί η εστία τους.

 

Από την άλλη, η Φότζια, εκεί που ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, έκανε δύο νίκες κόντρα σε Εντέλα ,εκτός έδρας με 1-2 και την Αβελίνο με 2-1 ,ξεπερνώντας το κακό σερί δύο ήττων . Με την ομάδα του άλλοτε άσου της Μίλαν και όχι μόνο,Τζιοβάνι Στρόπα να βγάζει ένταση και ισορροπία στις γραμμές ,ενώ εκτός έδρας μετρά 4 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια.

 

Προϊστορία: Δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια.

 

Εκτίμηση: Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο το Παλέρμο είναι φαβορί και μπορεί να κερδίσει και με Over...Αν καταφέρει να επικρατήσει θα είναι στην κορυφή,μαζί με 3 ομάδες.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι