Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον σε αυτό το ζευγάρι είνια μονόπλευρο. Είναι σαφές ότι η Οστάνδη δεν μπορεί να φτάσει τις θέσεις από 1-6, ενώ έχει ξεφύγειε εδώ και αρκετές αγωνιστικές τις τελευταίες θέσεις. Σε αντίθεση με την Σταντάρ Λιέγης, η οποία μπορεί να έχει περάσει στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά θέλει να τερματίσει στην πρώτη εξάδα.

 


Οι φιλοξενούμενοι αυτή την στιγμή κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού βρίσκονται στην 6η θέση και εξαρτώνται μόνο από το δικό τους αποτέλεσμα.
Έχουν 41 πόντους όσους και η Αντβερπ, αλλά υπερέχουν στην μεταξύ τους ισοβαθμία. Έτσι γνωρίζουν ότι με νίκη σήμερα κατακτούν την 6η θέση, σε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν από την στιγμή που ανέλαβε ο Ρικάρντο Σα Πίντο.


Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι σε έξι σερί ματς στο πρωτάθλημα και έχασαν τελευταία φορά στις 23 Ιανουαρίου από τη Ζούλτε με 2-1.


Η Οστάνδη από την πλευρά της βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού στα τελευταία πέντε παιχνίδα μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Έχει να χάσει από τα τέλη Ιανουαρίου, ενώ μέσα στην έδρα της δεν έχει φέρει ισοπαλία, έχοντας σε 14 ματς, έξι νίκες και οκτώ ήττες.


Προϊστορία: Επτά ματς έχουν γίνει στην έδρα της Οστάνδης, η οποία μετράει τέσσερις νίκες, έναντι δύο της Σταντάρ.

 

Πρόταση: Η Σταντάρ έχει μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά η Οστάνδη δεν χαρίζεται.

Πρόταση: over 2.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι