Ο δεύτερος χρονικά νοκ άουτ προημιτελικός του σημερινού προγράμματος του κυπέλλου, με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κλαουσούρα, Σάντος Λαγκούνα σε ρόλο φαβορί φιλοξενώντας την Κερέταρο. Να σημειωθεί, πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

 


Αήττητο πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις για την Σάντος Λαγκούνα, η οποία επικράτησε 1-0 στην φάση των «16» στην έδρα της 2ης κατηγορίας, Ταμπίκο Μαδέρο, ενώ τελευταίο αγωνιστικό δείγμα το 3-2 της Κυριακής φιλοξενώντας τη Μοντερέι, με το οποίο διατηρήθηκε στην κορυφή του Κλαουσούρα. Έξι νίκες και δύο ισοπαλίες για την Σάντος Λαγκούνα, σε οκτώ ματς στο γήπεδο της σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο) ενώ με πρόβλημα ο επιθετικός, Τζανίνι (φωτό).


Στην άλλη πλευρά, σπουδαία επιτυχία για την Κερέταρο το 1-1 στην φάση των «16» στην έδρα της κυπελλούχου Μοντερέι και η πρόκριση της στην διαδικασία των πέναλτι, ενώ 1-1 το Σάββατο φιλοξενώντας τη Νεκάξα, «υποχωρώντας» στην 13η θέση και το -2 από την πρώτη οκτάδα του Κλαουσούρα. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες για την Κερέταρο, σε επτά ματς μακριά από το γήπεδο της σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο) ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού προημιτελικού.


Προϊστορία: Επτά νίκες για την Σάντος Λαγκούνα, δύο για την Κερέταρο και ισάριθμες ισοπαλίες, σε εννέα ματς την τελευταία δεκαετία στο «Νουέβο Κορόνα», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

 

Σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Σάντος Λαγκούνα, χωρίς αυτό πάντως να δικαιολογεί την πολύ χαμηλή τιμή που την συνοδεύει, μιλώντας για νοκ άουτ προημιτελικό, ειδικά κόντρα σε ένα αντίπαλο ο οποίος έδειξε τα δόντια του στους «16» μέσα στην έδρα της απερχόμενης, πλέον, κυπελλούχου Μοντερέι.
 
Πρόταση: G/G
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι