Έτσι και αλλιώς το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον, αλλά απέκτησε μεγαλύτερο, μετά την ήττα της πρωτοπόρου Ρέιθ, το βράδυ της Τρίτης.


Η Έιρ έχει ισχυρό κίνητρο νίκης απόψε. Όπου κίνητρο βάλτε τη λέξη κορυφή, αφού η πρωτοπόρος Ρέιθ ηττήθηκε και πάλι μένοντας στους 58 βαθμούς .Έτσι οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία με νίκη σήμερα να πιάσουν κορυφή, πηγαίνοντας στο +2 από την 2η Ρέιθ.


Η Έιρ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και δεν θέλει απόψε να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Εκτός έδρας μάλιστα έχει εννιά νίκες σε 12 ματς, ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση, έχοντας σκοράρει 37 τέρματα.


Έχει πάρει 28 βαθμούς εκτός έδρας και 29 εντός, δείγμα του πόσο ισχυρή είναι και μακριά από το σπίτι της. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι αυτή την στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, έχοντας τρεις συνεχόμενες νίκες και τέσσερις στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Η μοναδική της ήττα σημειώθηκε από την Αλόα με 1-2.


Η Αρμπρόουθ από την άλλη πλευρά δεν είναι όμως αδιάφορη. Ίσα ίσα θα λέγαμε ότι και αυτη έχει κίνητρο. Μπορεί να βρίσκεται μακριά από την αντίπαλο της, αλλά θέλει να διατηρήσει την 3η θέση. Με τους 45 βαθμούς που έχει ισοβαθμεί με την Αλόα και σήμερα με νίκη, έχει την ευκαιρία να πάει στο +3. Πρόκειται για ομάδα όμως που δεν έχει σταθερότητα στα αποτελέσμα της, ενώμέσα στην έδρα της έχει πάρει 21 από τους 45 βαθμούς. Δείχνει δηλαδή να είναι πιο αποτελεσματική εκτός έδρας.


Προϊστορία: Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί για το πρωτάθλημα τρεις φορές. Η Αρμπροουθ έχει κερδίσιε τα δύο εκτός έδρας ματς που έχει δώσει με την αντίπαλο της, αλλά έχει χάσει εντός έδρας. Και τα τρία αυτά ματς ήρθαν over και goal.


Πρόταση: Είναι αλήθεια ότι για την Έιρ το ματς χαρακτηρίζεται τελικός και ως τέτοιον θα τον αντιμετωπίσουν απόψε.

Πρόταση: 2 & over 2.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι