Η νεοφώτιστη Ρανχάιμ πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που ουδείς περίμενε στην αρχή της σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει τέσσερτις νίκες σε πέντε παιχνίδια και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Αν μάλιστα σήμερα καταφέρει να πάρει το τρίποντο τότε θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.


Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, έχοντας σκοράρει 11 γκολ, αλλά και αμυντικά δέχονται συστηματικά γκολ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει σκοράρει δύο φορές από τέσσερα γκολ (με Στάμπαεκ και Χάουγκεσουντ), επικράτησε 2-1 της Σάντεφιορντ, αλλά και 1-0 της Λίλεστρομ.


Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι για το σημερινό ματς ανακοινώθηκε sold out, αφού οι φίλαθλοι της ομάδα ζουν το όνειρο τους, βλέποντας την ομάδα τους να είναι πρωταγωνίστρια.


Η Μπραν από την πλευρά της είναι μαζί με τη Μόλντε στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 πόντους. Πρόκειται για μια ομάδα με μεγαλύτερες παραστάσεις και περισσότερη εμπειρία και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να πάρει το τρίποντο σε μια έδρα γεμάτη. Η Μπραν έχει εκτός έδρας μια νίκη και μια ισοπαλία με τέρματα 3-2.
Και στα δύο αυτά παιχνίδια σημειώθηκε το στοίχημα "2-3 γκολ" , ενώ και στα δύο ματς δέχτηκε γκολ η Μπραν.


Πρόταση : Μπορεί η Μπραν να είναι πιο έμπειρη και να βρίσκεται στην κορυφή, ωστόσο η Ρανχάιμ έχει ενθουσιασμό και σκοράρει εύκολα στο γήπεδο της.

Πρόταση: goal
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι