Τέσσερα παιχνίδια απομένουν για τις δύο ομάδες, προκειμένου να φτάσουν στην υλοποίηση των στόχων τους. Και αν κρίνουμε από τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, αν κρίνουμε από τηνβαθμολογική τους θέση, τότε έχουν κοινή πορεία και η κάθε μια θα προσπαθήσει να κάνει ζημιά στην άλλη.

 

Με βάσει την κατάσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή, για τη Σαραγόσα θα μπορούσε να κάνει και η ισοπαλία, αλλά με μια νίκη θα πάρει μεγάλο προβάδισμα για να πλησιάσει την 3η θέση. Το θέμα της απευθείας ανόδου είναι μια δύσκολη υπόθεση και για τις δύο ομάδες.
Η Κάντιθ αυτή την στιγμή βρίσκεται εκτός πλει οφ για την άνοδο, ωστόσο έχει 60 πόντους, έναν λιγότερο από την 6η Βαγιαδολίδ και δύο λιγότερους από την Σαραγόσα. Καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι.


Η Κάντιθ μπορεί να βρίσκεται τόσο ψηλά, αλλά είναι σαφές ότι δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ειναι χαρακτηριστικό ότι στα επτά τελευταία παιχνίδια της, μετράει έξι ισοπαλίες και μια ήττα. Και όλοι αυτοί οι χαμένοι βαθμοί την έχουν φέρει εκτός 6άδας.


Μέσα στην έδρα της ,σε σύνολο 19 αγώνων έχει υποστεί μόλις μια ήττα, έχοντας από εννιά νίκες και ισοπαλίες. Έχει με διαφορά την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, με εννιά γκολ παθητικό.


Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα τους στο 63% των εντός έδρας αγώνων τους στη κατηγορία. Ενώ στο "Ρομαρέδα" έχουν φέρει under στο 79% των αγώνων τους.


Η Σαραγόσα από την πλευρά της βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 62 πόντους και με νίκη μπορεί να κοιτάζει και παραπάνω. Αν λοιπόν οι φιλοξενούμενοι κερδίσουν, θα φτάσουν τους 65 πόντους και θα πλησιάσουν στο -3 από την 3η Χιχόν.


Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν 7-5-7 με τέρματα 24-25. Μετρούν τρεις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, όπου έφεραν τρία over, αλλά και τέσσερα goal


Προϊστορία: Η Κάντιθ έχει πάρει τον αέρα της αντιπάλου της. Συγκεκριμένα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, μετράει τρεις νίκες και έχει χάσει μόλις μια φορά.

 

Πρόταση: "Καίγονται οι δύο ομάδες για το θετικό αποτέλεσμα. Για τη Σαραγόσα υπάρχει και η ισοπαλία, η Κάντιθ όμως θέλει να "εξαργυρώσει" με νίκη αυτή την εντός έδρας αναμέτρηση.


Πρόταση: 2-3 γκολ

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι