Μετά από εννιά αγώνες φαίνονται ξεκάθαροι οι στόχοι των δύο ομάδων. Η Οντ Γκρενλαντ θα παλέψει για να μπει στην πρώτη εξάδα, με την Σαντεφιορντ να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

 


Αν λοιπόν κρίνουμε από τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα από τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, έχοντας καταφέρει μέχρι τώρα να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, σε μεγάλο ποσοστό.
Η Οντ μετράει τρεις νίκες σε πέντε εντός έδρας ματς, έχοντας σκοράρει εννιά φορές, ενώ αμυντικά έχει δεχτεί τέσσερα τέρματα.


Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει φέρει τέσσερα over στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ενώ τα τέσσερα αυτά ματς είχαν περισσότερα από τρία τέρματα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της η Οντ ηττήθηκε από την Ρανχάιμ με 3-1 και αυτή ήταν η πρώτη της ήττα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.


Η Σαντεφιορντ είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, έχοντας μόλις μια ήττα σε εννιά ματς. Μια νίκη που την πέτυχε εκτός έδρας, όπου έχει επίσης και τρεις ήττες. Το αρνητικό της πορείας της είναι η αμυντικη αστάθεια, αφού εκτός έδρας έχει δεχτεί 11 τέρματα, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.


Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, έχοντας τέσσερις συνεχόμενες ήττες και μια ισοπαλια. Στα τρία τελευταία ματς, ηττήθηκε με το ίδιο σκορ (1-0).

 

Προϊστορία: Εκπληκτική παράδοση έχει η κτίσει η Οντ, η οποία μετράει 12 νίκες σε 14 ματς, ενώ μέσα στην έδρα της δεν έχει χάσει ποτέ από την αντίπαλο της.

 

Πρόταση: Έτσι και αλλιώς η Οντ ποντάρει πολλά στον παράγοντα έδρας και σε συνδυασμό με τη κακή εικόνα της Σάντεφιορντ, οδηγούμαστε στον άσσο.

 

Πρόταση:  1 
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι