Για τη Ροζενμποργκ, οτιδήποτε πλην της πρώτης θέσης θα είναι αποτυχία και φέτος, αφού είναι η παραδοσιακή δύναμη της χώρας. Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος πάντως έχει αρκετές απώλειες και αυτό έχει δώσει την ευκαιρία στην Μπραν να βρεθεί, όχι μόνο στη πρώτη θέση, αλλά και σε απόσταση επτά βαθμών από την Ροζενμποργκ.

 


Έτσι γίνεται αντιληπτό ότι άλλες γκέλες εκτός προγράμματος δεν μπορούν να υπάρξουν για τους γηπεδούχους που έχουν πέντε νίκες σε εννια ματς πρωταθλήματος, αλλά και τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Η Ρόζενμποργκ παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, έχοντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Εντός έδρας μάλιστα μετράει δύο νίκες και ισάριμθες ισοπαλίες με τέρματα 9-3.


Και στα πέντε τελευταία τελευταία παιχνίδια προέκυψαν λίγα γκολ, ενώ στην έδρα της έχει δύο over 2.5 και ισάριθμα under 2.5. Μένει να δούμε αν θα μπορέσει η Λίλεστρομ να την υποχρεώσει και σε άλλη απώλεια βαθμών.


Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα φαίνεται να βρίσκουν τα πατήματα τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες, ενώ στο πρωτάθλημα έχουν συνολικά τρεις. Επικράτησαν της Σαντεφιορντ 1-0 και της Τρόμσο εκτός έδρας με 2-1.


Θα αγωνιστεί στο ματς αυτό με ανεβαμένη ψυχολογία ενώ δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι μακριά από την έδρα της έχει τέσσερις ήττες σε πέντε ματς, με τέρματα 7-11.


Προϊστορία: Εντυπωσιακή είναι η προϊστορία που έχουν οι γηπεδούχοι όταν παίζουν "σπίτι" τους απέναντι στην Λιλεστρομ. Μετρούν 17 νίκες σε 25 ματς, με τη Λιλεστρομ να έχει κερδίσει μόλις ένα ματς.


Πρόταση: Η Ρόζενμποργκ είναι το απόλυτο φαβορί, όμως η Λίλεστρομ είναι ανεβασμένη.

Πρόταση: 1 & over 2.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι