Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Φροζινόνε, αναφορικά με την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορια. Γνωρίζει ότι μόνο με νίκη απέναντι στη Φότζια θα μπορέσει να πανηγυρίσει την μεγάλη επιστροφή.

 


Πρόκειται για ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού μόνο η Φροζινόνε έχει κίνητρο και μάλιστα ισχυρό. Οι γηπεδούχοι έχουν φτάσει μια ανάσα από την άνοδο τους στη μεγάλη κατηγορία και χρειάζονται μόνο νίκη για να τα καταφέρουν. Αυτή την στιγμή έχουν διαφορά δύο πόντων από την 3η Πάρμα, αλλά αν στο φινάλε ισοβαθμίσουν,τότε η Πάρμα θα είναι αυτή που θα ανέβει, αφού στα μεταξύ τους ματς, έχει κερδίσει 2-0 και έχει χάσει 2-1.


Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν πόσο κρίσιμο είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι για τη Φροζινόνε, που μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Μάλιστα στα δύο τελευταία ματς επικράτησε με 1-0, αφού πλέον δεν έχει σημασία το θέαμα και τα γκολ, αλλά μόνο το αποτέλεσμα.


Εντός έδρας η Φροζινόνε έχει 12 νίκες 20 ματς ενώ έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές. Έχει την 2η καλύτερη εντός έδρας επίθεση με 38 γκολ ενεργητικό και αντιμετωπίζει μια ομάδα που ναι μεν είναι αδιάφορη, αλλά έχει πολλά καλά αποτελέσματα μακριά από την έδρα της.


Η Φότζια προσπάθησε να κάνει το μεγάλο κόλπο αλλά έχασε κρίσιμα ματς στο φινάλε. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια κέρδισε μόλις δύο φορές και αυτό δεν έφτασε για να μπορέσει να πλησιάσει περισσότερο την 8η θέση. Μπορεί να απέχει μόλις τρεις πόντους από την Περούτζια, αλλά στην ισοβαθμία μειονεκτεί. Έτσι απόψε θα παρουσιαστεί αδιάφορη.


Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, επικράτησε της Σαλερνιτανα με 1-0, ενώ εκτός έδρας έχει συνολικά οκτώ νίκες σε 20 ματς. Έχει μάλιστα την 2η καλύτερη επίθεση με 34 γκολ.


Προϊστορία: Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που έγινε στις 28 Δεκεμβρίου, η Φροζινόνε επικράτησε εκτός έδρας με 2-1.


Πρόταση: Μια ομάδα θέλει νίκη για να πάρει την άνοδο και άλλη μια είναι εντελώς αδιάφορη. Τι άλλο να επιλέξουμε;

 


Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι