Δεύτερο παιχνίδι για τα πλέι οφ της Λίγκ 2 με το πρώτο ματς στην έδρα της Κόβεντρι να λήγει στο 1-1.

 

 

Οι «Καρακάξες» δεν ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο παιχνίδι, μπαίνοντας με σκοπό να μην δεχτούν γκολ , με αποτέλεσμα να δεχτούν πίεση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ,ωστόσο ήταν αυτοί που σε ανύποπτο χρόνο έκαναν το 0-1 και ήρθε η ισοφάριση με πέναλτι για το 1-1.

 

Το «τελείωμα» της σεζόν δεν ήταν καλό(3-3-3) γιατί η ομάδα δεν άντεξε στην πίεση του Πρωταθλητισμού, με αποτέλεσμα να χάσει ακόμα και την απευθείας άνοδο και να χρειαστεί να περάσει αυτή την δύσκολη και ψυχοφθόρο διαδικασία. Εντός έδρας είναι αρκετά ισχυρή(5-3-0) στα τελευταία παιχνίδια και 14-7-2, συνολικά. Υπάρχει μία αμφιβολία για τον τοπ σκορερ Φόρτε ( 8 γκολ),αλλά θα παίξει.

 

Η Κόβεντρι, τα έκανε θάλασσα στο πρώτο ματς και το «έσωσε» στο τέλος. Μεγάλο πρόβλημα η απουσία του αμυντικού Ντέιβις που τιμωρήθηκε για πάτημα σε αντίπαλο, εκτός φάσης. Η τιμωρία ήρθε από την ομοσπονδία που εξέτασε το βίντεο. Σε κρίσιμα ματς, κάνει νίκες εκτός έδρας ,όντας με την πλάτη στον τοίχο, καθώς εντός υπάρχει ένα αδικαιολόγητο άγχος. Εχει 4-2-4 εκτός έδρας και 4-1-1 στα έξι πιο πρόσφατα. Πλήν του Ντέιβις δεν υπάρχει πρόβλημα.

 

Προϊστορία: 6-2-1 στα εννιά πιο πρόσφατα και τελευταίο διπλό το 1963.

 

Εκτίμηση: Υπάρχει μία πίεση στη Νότς Κάουντι, αλλά και το «πρέπει» της Κόβεντρι για την επιστροφή στις παραπάνω κατηγορίες….Γκολ γκολ.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι