Η πορεία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα δεν έχει καμία σχέση, υπό την έννοια η Μπρομαποϊκάρνα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ η Καλμαρ στην 4η. Ενώ και τα αποτελέσματα που έχουν φέρει το τελευταίο διάστημα είναι αντιστρόφως ανάλογα.


Η γηπεδούχος ομάδα μετά από οκτώ παιχνίδια έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις τα δύο, ενώ μετράει και έξι ήττες. Έχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις πέντε γκολ ενεργητικό, αλλά και την χειρότερη άμυνα με 18 γκολ παθητικό. Είναι σαφές ότι χρειάζεται να βελτιώσει πολλά για να μπορέσει να μην κινδυνέψει τη φετινή χρονιά. Μέχρι σήμερα η πορεία της έχει αρνητικό πρόσημο.


Μέσα στο γήπεδο της έχει δύο νίκες και ισάριθμες ήττες, με τέρματα 3-6. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια, έχει υποστεί τέσσερις ήττες, ενώ έχει και μια νίκη. Μετράει τρία over και δύο under, ενώ έχει δεχτεί δύο φορές από τρία τέρματα και μια από τέσσερα.


Η Κάλμαρ από την δική της πλευρά βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, ούσα στην 4η θέση του πίνακα. Έχει φτάσει τους 16 πόντους, με την 2η Αϊκ να έχει 19 και τη πρωτοπόρο Χάμαρμπι 25. Στόχος είναι η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω του πρωταθλήματος και δείχνει ικανή να το παλέψει μέχρι το τέλος.


Συν τοις άλλοις μιλάμε για μια ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αριθμό που καμία άλλη ομάδα δεν έχει πλησιάσει, αυτή την αγωνιστική περίοδο. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο νίκες και ισάριθμες ήττες με τέρματα 4-5. Από τα οκτώ συνολικά ματς που έχουν δώσει ,τα πέντε συνοδεύτηκαν από λίγα τέρματα.


Προϊστορία: Εντυπωσιακή είναι η παράδοση που έχει η Κάλμαρ στην έδρα της αντιπάλου της. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει έξι νίκες σε επτά ματς, έχοντας και μια ισοπαλία.


Πρόταση: Η Κάλμαρ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς.

Πρόταση: 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι