Όταν ήρθε στην Μπορντό, ο Πογιέτ κλήθηκε να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο και τα κατάφερε. Μάλιστα σε αυτή την αγωνιστική παίζεται και η έξοδος των "Γιρονδίνων" στην Ευρώπη, γνωρίζοντας πάντως ότι χρειάζονται και άλλο αποτέλεσμα για να το καταφέρουν.

 


Σε πρώτη φάση πάντως καλείται να κερδίσει το δικό της παιχνίδι και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά για να έχει πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία με τη Νις. Αυτό συμβαίνει γιατί η Νις έχει συντελεστή τερμάτων +2 και η Μπορντό +1. Άρα με ισοπαλια της Νις στη Λιον και νίκη της Μπορντό, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν και η διαφορά τερμάτων είναι υπέρ των Γιρονδίνων. Αν κερδίσει με 1-0 και η διαφορά τερμάτων είναι ίδια, τότε επόμενο κριτήριο είναι τα μεταξύ τους παιχνίδια, με τη Νις να έχει μια νίκη και μια ισοπαλία, άρα έχει αυτή το πλεονέκτημα.


Η Μπορντό πάντως εκτός έδρας έχει 6-3-9 και το θετικό είναι ότι η Μετς είναι υποβιβασμένη εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι μάλιστα μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες, έχοντας χάσει στα δύο από τα τρία ματς, με δύο γκολ διαφορά. Μέσα στην έδρα τους έχουν 3-4-11, με τέρματα 16-33.


Προϊστορία: Μοιρασμένη είναι η παράδοση στην έδρα της Μετς, αφού η γηπεδούχος μετράει πέντε νίκες και η Μπορντό έξι, σε σύνολο 14 αγώνων.


Πρόταση: Η Μετς παίζει χωρίς άγχος και σε αρκετές περιπτώσεις καταφέρνει να σκοράρει. Η Μπορντό καλειται να δείξει την ποιότητα που έχει στην επίθεση της για να μπορέσει να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πρόταση: 2 & over 2.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι