Η εικόνα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα φανερώνει ότι φέτος θα κυνηγήσουν την παραμονή στην κατηγορία. Άλλωστε μετά από 19 ματς, βρίσκονται στις τελευταίες θεσεις της βαθμολογίας, ενώ ισοβαθμούν στους 16 πόντους. Καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για εξάποντο, με τη Σλίγκο να θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντ έδρα.

 


Οι γηπεδούχοι πάντως έχουν μόλις δύο νίκες εντός έδρας σε σύνολο 10 αγώνων, έχοντας και έξι ήττες. Φαίνεται να αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα στην επίθεση, έχοντας σκοράρει μόλις έξι γκολ σε δέκα ματς, ενώ έχουν δεχτεί 15. Στα τελευταία τρία εντός έδρας ματς έχουν φέρει από μια φορά όλα τα αποτελέσματα έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά.


Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους έφεραν λευκή ισοπαλία με την Σάμροκ, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν έχουν σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους.


Η Λίμερικ έχει ένα ματς περισσότερο από την αντίπαλο της και μια ήττα παραπάνω. Έχει σκοράρει όπως και η Σλίγκο 14 γκολ, ενώ έχει δεχτεί δέκα περισσότερα. Είναι μια ομάδα που παίζει άναρχα και δέχεται πολύ εύκολα το γκολ.


Από τις τέσσερις συνολικά νίκες που έχει σημειώσει, οι τρεις είναι εκτός έδρας , ενώ σε εννιά ματς έχει επίσης δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας συντελεστή τερμάτων 10-20.


Οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει τα δύο από τρία τελευταία εκτός έδφρας παιχνίδια.


Προϊστορία: Ευνοϊκή είναι η προϊστορία που έχει η Λίμερικ τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, στα έξι τελευταία ματς.


Πρόταση: Η Λιμερκ δείχνει καλύτερα στοιχεία στα εκτός έδρας ματς και μοιάζει ικανή να μην χάσει.

Πρόταση: Χ2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι