Η Μποέμιανς προσπαθεί να σταθεροποιηθεί στην 7η θέση και να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο, αλλά αυτή την στιγμή απέχει από την 6η θέση, έξι πόντους. Η Ντέρι υπολείπεται έξι πόντους από την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ψαλιδίσει την διαφορα.

 


Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Μποέμιανς στα τελευταία πέντε ματς έχει υποστεί μόλις μια ήττα, έχοντας φέρει τρία goal,ενώ τα πέντε από τα έξι τελευταία ήρθαν 2-3 γκολ.
Αν πάντως κάποια δείχνει να είναι καλύτερη από τις δύο, αυτή είναι η Ντέρι η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 30 πόντους.


Οι φιλοξενούμενοι έχουν εκτός έδρας τρεις νίκες σε 11 ματς, έχοντας μια ισοπαλία και επτά ήττες. Ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι αμυντικά έχουν την 2η χειρότερη άμυνα με 35 γκολ παθητικό.


Η Ντέρι πάντως δεν έχει καλή παρουσία στα τελευταία παιχνίδια. Έχει υποστεί τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, έχοντας δεχτεί 10 τέρματα σε αυτόν το αριθμό αγώνων. Παρουσιάζει ένα ζήτημα με την αμυντική της λειτουργία και αυτό της έχει στοιχίσει.


Προϊστορία: Μακρά παράδοση έχουν οι δύο ομάδες. Η Ντέρι μετράει 17 νίκες σε 41 ματς, ενώ η Μποέμιανς έχει κερδίσει σε 13 παιχνίδια.


Πρόταση: Η Μποέμιανς βρίσκεται σε καλή κατάσταση με τη Ντέρι να ψάχνει τρόπο να ξεσπάσει από τις συνεχόμενες ήττες.

Πρόταση: Over 2.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι