Η διαφορά που έχουν οι δύο ομάδες στην βαθμολογία είναι τρεις πόντοι, με τη Μόλντε να έχει καλύτερα αποτελέσματα και να έχει στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Η Κριστιανσουντ από τη πλευρά της με 16 πόντους θέλει όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα.

 


Η Κριστιανσουντ είναι μια ομάδα που δεν έχει εντυπωσιάσει μετα αποτελέσματα της, μετά τα 12 ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα. Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, αλλά οι τρεις νίκες σε έξι ματς δείχνουν ότι δεν τα έχει καταφέρει σε καλό βαθμό.


Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι τουλάχιστον στα δύο τελευταία παιχνίδια της έχει καταφέρει να πετύχει ισάριθμες νίκες. Συγκεκριμένα επικράτησε της Στρομγκόντσετ με 4-0 και της Όντ με 1-2 εκτός έδρας.


Οι γηπεδούχοι πάντως στα πέντε τελευταία ματς έχουν τρεις νίκες και δύο ήττες.Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι μετρούν τέσσερα συνεχόμενα over 2.5, ενώ μετρούν συνολικά επτά over σε 12 ματς πρωταθλήματος.
Η Μόλντε από την πλευρά της παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα στο γήπεδο της , όμως είναι δεδομένη η αδυναμία που δείχνει μακριά από την έδρα της. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει μολις μια νίκη σε πέντε ματς, έχοντας σκοράρει μόλις τέσσερις φορές. Έχει φέρει τρία over και δύο under, αλλά συνολικά στο πρωτάθλημα μετράει οκτώ over σε 12 παιχνίδια.


Προϊστορία: Έξι αναμετρήσεις έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες, με γηπεδούχο τη Κριστιανσουντ, η οποία έχει κερδίσει τους δύο. Η Μόλντε μετράει τρεις νίκες.


Πρόταση: Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη καμία από τις δύο ομάδες για να τις "τιμήσουμε" με κάποιο σημείο. Θα επιλέξουμε το goal

Πρόταση: goal
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι