Μονομαχία με φόντο την παραμονή στην «Αρένα Φόντε Νόβα» του Σαλβαντόρ, όπου η τοπική και εντός επικίνδυνης ζώνης, Μπαΐα, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα τρίποντα και να αφήσει πίσω της τις τρεις συνεχόμενες ήττες που έχουν προηγηθεί.

 


Τρεις συνεχόμενες ήττες για τη Μπαΐα, μετά και το 0-1 στην έδρα της Παρανά, στο οποίο πάντως η ομάδα του Σαλβαντόρ έμεινε με την πικρή γεύση πως θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο, έχοντας υπηρεσιακό μάλιστα στον πάγκο τον Κλαούντιο Πράτες. Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στην έδρα της Παρανά, με πρωταγωνιστές τους δύο γκολκίπερ, κυρίως των γηπεδούχων, με την αντίπαλο της πιο τυχερή ή πιο αποτελεσματική, αν προτιμάτε, «καθαρίζοντας» με το κοντινό πλασέ του Σιλβίνιο στο εξηκοστό έκτο λεπτό.

 

Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα για τη Μπαΐα, σε πέντε ματς πρωταθλήματος στο Σαλβαντόρ, χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, ενώ παραμονή στον πάγκο για ένα ακόμα αγώνα για τον υπηρεσιακό Κλαούντιο Πράτες.


Στον αντίποδα, αποτυχία σίγουρα το 0-0 φιλοξενώντας την ουραγό Σεαρά, σε ένα ματς στο οποίο η Μποταφόγκο πίεσε αρκετά αλλά μπλοκαρίστηκε από την πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή της αντιπάλου της, η οποία ταμπουρώθηκε στο μισό του γηπέδου, με αποκλειστικό σκοπό τον ένα βαθμό. Μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες για τη Μποταφόγκο, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ενζενιάο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Μπαΐα, μία για τη Μποταφόγκο και δύο ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Σαλβαντόρ.


Βελτιωμένη η εικόνα της Μπαΐα παρά το 0-1 στην έδρα της Παρανά, εκτιμώντας πως μπορεί να επιστρέψει στα τρίποντα, ειδικά κόντρα στη Μποταφόγκο, η οποία χάνει αρκετή από την δύναμη της όταν απομακρύνεται από το αήττητο «Ενζενιάο». Λεπτές οι ισορροπίες βέβαια, μιλώντας για ματς με φόντο την παραμονή, αλλά ο παράγοντας έδρα πολύ πιθανό να κάνει σήμερα τη μικρή διαφορά.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι