Ένα ακόμα παιχνίδι επιβεβαίωσης είναι αυτό για τη Μπράν, η οποία βρίσκεται στη κορυφή του πίνακα έχοντας έξι πόντους διαφορά από τη 2η Ρόζενμποργκ.

 


Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Ο λόγος για τη Μπράν η οποία παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, με εννιά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Έχει πάντως την 3η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος ,αλλά και την καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχτεί μόλις πέντε τέρματα.


Μέσα στην έδρα της η Μπράν έχει το εντυπωσιακό 10-1 τέρματα και φυσικά παραμένει αήττητη, έχοντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Και στις τέσσερις αυτές νίκες, προέκυψε και no goal.


Η Βαλερένγκα από την πλευρά της βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 21 πόντους και μπορεί με νίκη σήμερα να πιάσει ακόμα και την 2η θέση, η οποία βρίσκεται στοτς 24 πόντους.


Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι έχουν 3-1-2 με τέρματα 10-9. Στα πέντε τελευταία ματς, η Βαλερέγκα έχει μόλις μια ήττα. Έχει κερδίσει τα τρία παιχνίδια και έχει φέρει και μια ισοπαλία.


Προϊστορία: Η Μπραν έχει εξαιρετική προϊστορία όταν φιλοξενεί τη Βαλερένγκα. Μετράει 10 νίκες σε 22 ματς έχοντας και έξι ισοπαλίες.


Πρόταση: Η Μπραν δίνεται ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, ενώ στην έδρα της έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα.

Πρόταση: 1 (no goal)
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι