Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς το οποίο ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην 2η κατηγορία της Βραζιλίας, με την Ζουβεντούδε να ψάχνει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, για να απομακρυνθεί περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που με νίκη η Κοριτίμπα θα βρεθεί στην 2η θέση.

 


Αήττητο επτά αγωνιστικών για την Ζουβεντούδε, μετά και το σπουδαίο 1-0 της Παρασκευής στην έδρα της Λοντρίνα, με το οποίο βρέθηκε στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Πιο εύκολη η επικράτηση της στην έδρα της Λοντρίνα, σε σχέση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ, σε ένα ματς στο οποίο απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο μια φορά στο δεύτερο ημίχρονο και στο οποίο «καθάρισε» με την κοντινή προβολή του Μπονφίμ στο τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για την Ζουβεντούδε, σε πέντε ματς στο «Αλφρέντο Τζακόνι», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στον αντίποδα, ήττα με 0-2 την Παρασκευή στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις από την τοπική Αβαΐ, βλέποντας την Κοριτίμπα να αδυνατεί να σπάσει το ρόδι μακριά από το γήπεδο της, σε ένα ακόμα ματς. Σε ρηχά νερά στο «Ρεσακάντα», απειλώντας μόνο στο πρώτο ημίχρονο με κάποια μακρινά σουτ, με το γκολ να φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου για να έρθει από την πλευρά της ανώτερης και πιο «πεινασμένης» για το αποτέλεσμα Αβαΐ. Το 0-1 τελικά για τους γηπεδούχους στο εξήντα τέσσερα, ενώ το 0-2 για την ομάδα της Φλοριανόπολις στο ενενήντα με πέναλτι. Δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Κοριτίμπα, σε πέντε ματς μακριά από το «Κόουτο Περέιρα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

 

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για την Ζουβεντούδε το 2016, για τον 2ο γύρο τότε του κυπέλλου, στο μοναδικό ματς για την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κοριτίμπα.

 


Αδικαιολόγητος ο τίτλος του φαβορί στην Κοριτίμπα, τουλάχιστον βάσει του σετ των τιμών, από την στιγμή που δε μπορεί να σπάσει το ρόδι μακριά από το γήπεδο της, ειδικά από την στιγμή που υπάρχει απέναντι ένας αντίπαλος με καλό σερί, έστω και αν η Ζουβεντούδε από την πλευρά της δεν πείθει.

Πρόταση: G/G
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι