Οι πρώτοι 11 αγώνες των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, μας έχουν δείξει που μπορούν να φτάσουν φέτος. Και είναι αλήθεια ότι αμφότερες δεν είναι ικανές για σπουδαία πράγματα. Το αντίθετο θα λέγαμε. Ειδικά η Βάρναμο είναι μια ομάδα που από πολύ νωρίς έχει δείξει πολλές αδυναμίες, οι οποίες την έχουν φέρει στον πάτο της βαθμολογίας. Μάλιστα έχει μόλις πέντε πόντους, την ώρα που η απευθείας παραμονή βρίσκεται τούτη την ώρα στους 12.


Καταλαβαίνει κανείς ότι με βάση τα αποτελέσματα, η Βάρναμο έχει πολύ δύσκολο έργο για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μετά από 11 ματς άλλωστε έχει μόλις μια νίκη, αλλά και οκτώ ήττες. Έχει σκοράρει μόλις επτά φορές και έχει δεχτεί 25 τέρματα.


Συν τοις άλλοις οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις σερί ήττες έχοντας δεχτεί 15 τέρματα. Μάλιστα στα τρία τελευταία ματς έχουν δεχτεί από τέσσερα γκολ, σύνολο δηλαδή 12.
Η Γιονσεπινγκ δεν βρίσκεται σε τόσο τραγική αγωνιστική κατάσταση, ούσα στην 11η θέση της βαθμολογίας. Έχει μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Στο πιο πρόσφατο ματς έφερε λευκή ισοπαλία 0-0 με την Βάσμπι, αποτέλεσμα που θεωρείται θετικό. Είναι πάντως σημαντικό να τονίσουμε ότι δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία ματς. Εκτός έδρας έχει πετύχει δύο νίκες, αλλά μετράει και τρεις ήττες, έχοντας συντελεστή τερμάτων 6-7.


Προϊστορία: Έξι παιχνίδια έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στην έδρα της Βάρναμο, οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες.


Πρόταση: Η Βάρναμο δεν βλέπεται, έχοντας συνεχόμενες ήττες. Η Γιονσεπινγκ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και μπορεί να τα καταφέρει.

Πρόταση: 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι