Ξεχωριστό ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την Φιόλνιρ να ψάχνει σημάδια αντίδρασης μετά το βαρύ 1-6 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Στιαρνάν, την στιγμή που η Γκρίνταβικ με νίκη θα βρεθεί στο -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Βαλούρ.

 


Δύο συνεχόμενες ήττες για την Φιόλνιρ, με το βαρύ 1-6 στην έδρα της Στιαρνάν, να διαδέχεται το 0-2 φιλοξενώντας την πρωτοπόρο Βαλούρ, βλέποντας να βρίσκεται, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 1-1 το πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Στιαρνάν, με καταστροφικό όμως το πρώτο τέταρτο της επανάληψης όπου η Φιόλνιρ δέχθηκε πέντε τέρματα, ενώ θα μπορούσε να ζήσει εφιάλτη αν η αντίπαλος της δεν έβγαζε στο τελευταίο ημίωρο το πόδι από το γκάζι. Δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Φιόλνιρ, σε τέσσερα ματς στο «Έξτρα Βόλουριν», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στον αντίποδα, οδυνηρό 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Μπρέινταμπλικ, βλέποντας την Γκρίνταβικ όχι μόνο να γνωρίζει την δεύτερη φετινή ήττα στο «σπίτι» της, αλλά να γκρεμίζεται ταυτόχρονα από την κορυφή. Δύο νίκες και μία ισοπαλία για την Γκρίνταβικ, σε τρία ματς μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Δύο νίκες για την Φιόλνιρ, μία για την Γκρίνταβικ και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Έξτρα Βόλουριν».


Χωρίς νίκη στο «σπίτι» της η Φιόλνιρ και με την χειρότερη αμυντική γραμμή της κατηγορίας, ενώ η Γκρίνταβικ θα θέλει, λογικά, να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή.

Πρόταση: 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι