Το παράδοξο σε αυτό το ζευγάρι είναι ότι η τιμή του άσσου είναι πολύ χαμηλή και είναι αντιστρόφως ανάλογη από την πορεία που κάνουν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα.  Η Στρομγκόντσετ έχει πραγματοποιήσει πολύ μέτριο ξεκίνημα την ώρα που η Ρανχάιμ κάνει πορεία πρωταθλητισμού και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Και όμως η νίκη της Στρομ προσφέρεται κοντά στο 1.70. Περίεργα πράγματα.


Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας έχοντας φέρει από δύο φορές όλα τα αποτελέσματα. Μάλιστα μετράει μόλις μια νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της και αυτό αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.


Στον πάγκο της Στρομ κάθεται πλέον ο Ίνγκεμπριτσεν, ενώ στον θεσμό του κυπέλλου έχει αποκλείσει κατά σειρά της Βεστφόσεν (1-4), Φάγκερνες (1-3) και Μπάερουμ (0-3).
Σημαντικό στοιχείο για τους γηπεδούχους είναι ότι διαθέτουν τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τον Πέντερσεν που έχει σκοράρει 10 φορές σε 13 ματς.


Πάμε και στη Ρανχάιμ η οποία αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Παρά το γεγονός ότι φέτος ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία, δείχνει έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 2η θέση, πέντε πόντους μακριά από την 1η. Βρίσκεται σε εξαιρερική αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας τέσσερις νίκες σε πέντε ματς. Στο κύπελλο για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε την Τρόνχάιμ (1-0), την Όρκλα (1-3) και τη Λεβάγκερ (2-4).


Προϊστορία: Δεν υπάρχει προϊστορία των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν συναντηθεί στο πρωτάθλημα. Τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση έγινε το 2010 για το κύπελλο, με τη Στρομγκόντσετ να επικρατεί 2-1.


Πρόταση: Η Στρομγκόντσετ θα ρίξει το βάρος της στο κύπελλο, η Ρανχάιμ όμως δείχνει εντυπωσιακή. Το over 2.5 δείχνει μια πιθανή επιλογή, ενώ η τιμή του πέφτει όσο περνάει η ώρα.

Πρόταση: over 2.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι