Στο «Μοϊσές Λουκαρέλι» η πρώτη χρονικά αναμέτρηση όχι μόνο του σημερινού αλλά και ολόκληρου του προγράμματος της 12ης αγωνιστικής, βρίσκοντας την Πόντε Πρέτα στην 12η θέση με 14 βαθμούς, έξι λιγότερους από την 4η CSA.

 


Ήττα με 0-2 το Σάββατο στην έδρα της Κλαμπ Ρεγκάτας, βλέποντας την Πόντε Πρέτα να επιβεβαιώνει σε ένα ακόμα ματς το πόσο απρόβλεπτη ομάδα είναι, θυμίζοντας πως είχε προηγηθεί η επικράτηση της με το ίδιο σκορ μέσα στο «Μπέντο Φρέιτας» σε βάρος της Μπραζίλ Πελότας.


Δύο πρόσωπα για την Πόντε Πρέτα στο συγκεκριμένο ματς, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο 0-1 του πρώτου ημιχρόνου, δείχνοντας γενικότερα σημάδια αντίδρασης μετά το γρήγορο τέρμα της Κλαμπ Ρεγκάτας (11΄), ενώ ανύπαρκτη στην επανάληψη όπου κινδύνεψε να ηττηθεί με μεγαλύτερο σκορ του 0-2. Μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες για την Πόντε Πρέτα, σε πέντε ματς στο «Μοϊσές Λουκαρέλι», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα ο μπακ – χαφ Ναθάν και οι μέσοι Μουρίγιο και Ζοάο Βίτορ.


Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες για την CSA, με πρώτη αυτή στο εντός έδρας ντέρμπι μίσους του Μασεϊό με την συμπολίτισσα Κλαμπ Ρεγκάτας και ακολούθως το Σάββατο στο Μπελέμ με την τοπική Παϊσαντού, οι οποίες την διατήρησαν έστω και οριακά εντός της πρώτης τετράδας.


Ασφυκτική πίεση από την Παϊσαντού στη μεταξύ τους μονομαχία στο Μπελέμ, βλέποντας όμως την CSA να έχει σύμμαχο την τύχη αλλά και κορυφαίο τον γκολκίπερ Ουίλις Μότα, σε ένα ματς όπου έπαιξε κλεφτοπόλεμο και κυρίως για τον ένα βαθμό. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα για την CSA, σε πέντε ματς μακριά από το Μασεϊό, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Αλεσάντρε.


Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Πόντε Πρέτα.


Απρόβλεπτη και ευάλωτη αμυντικά η Πόντε Πρέτα, με αδικαιολόγητο τον τίτλο του φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, έστω και απέναντι υπάρχει η CSA, η οποία είναι δεδομένο πως κάνει μικρή και λογική «κοιλιά» μετά το ενθουσιώδες της ξεκίνημα.

Πρόταση: G/G
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι