Στο «Λούσιο Φαρίνα» της Κιγιότα, ο επαναληπτικός ανάμεσα στην Ουνιόν Λα Καλέρα και τη Μαγκαγιανές, στα πλαίσια του 2ου γύρου του κυπέλλου, με ανοιχτούς τους μεταξύ τους λογαριασμούς μετά το 1-1 από την πρώτη κόντρα τους στο «Μουνισιπάλ» του Σαν Μπερνάντο.

 


Να σημειωθεί, πως στον 2ο γύρο του κυπέλλου δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση νέας ισοπαλίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με οποιοδήποτε σκορ, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Μπροστά στο σκορ στο πρώτο ματς η Ουνιόν Λα Καλέρα, στο όγδοο μόλις λεπτό, βλέποντας τη Μαγκαγιανές όμως να φτάνει στην ισοφάριση στο εβδομήντα δύο, παρά το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη λιγότερο.


Το σημερινό, θα είναι το δεύτερο ματς για την Ουνιόν Λα Καλέρα στην φετινή διοργάνωση καθώς βρέθηκε απευθείας στον 2ο γύρο του κυπέλλου. Επίσης, στην 3η θέση του πρωταθλήματος, μετά την ολοκλήρωση του 1ου γύρου, στο -3 από την πρωτοπόρο Κατόλικα και το -2 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, Κονσεπσιόν, ολοκληρώνοντας με το σπουδαίο 2-0 στο Σαντιάγκο σε βάρος της Κόλο Κόλο. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Πρόκριση με δύο νίκες στον 1ο γύρο για τη Μαγκαγιανές σε βάρος της 4ης κατηγορίας Τομάς Γκρέιγκ, με 2-0 στο πρώτο ματς στην έδρα της αντιπάλου της, ενώ 3-1 ακολούθως στον επαναληπτικό στο «Μουνισιπάλ» του Σαν Μπερνάντο. Σε ρηχά νερά στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας, βλέποντας να βρίσκεται στην 13η θέση και το +2 από την ουραγό Σαν Μάρκος. Τιμωρημένος για σήμερα, ο Γάλλος επιθετικός, Μπαροϊλέ, ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο ματς.


Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Ουνιόν Λα Καλέρα το 2017, σε ματς τότε για το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας, το οποίο είναι και το μοναδικό για την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μαγκαγιανές.


Μεγάλη η απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες, τις οποίες μάλιστα χωρίζει μια κατηγορία, με αυτό πάντως να μην δικαιολογεί την απελπιστικά χαμηλή τιμή που συνοδεύει την Ουνιόν Λα Καλέρα. Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, ψάχνοντας κάτι πιο ελκυστικό, εκτιμώντας επιπλέον, πως οι Μαγκαγιανές δεν θα πέσουν αμαχητί.

Πρόταση: G/G
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι