Στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Κλαμπ Ρεγκάτας σε ρόλο φαβορί, ψάχνοντας το τρίποντο που θα την φέρει εκτός της επικίνδυνης ζώνης.


Επικράτηση με 2-0 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Πόντε Πρέτα, βλέποντας την Κλαμπ Ρεγκάτας όχι μόνο να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα, αλλά να επιστρέφει στα τρίποντα ταυτόχρονα μετά από έξι αγωνιστικές.


Μπροστά στο σκορ η Κλαμπ Ρεγκάτας στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Πόντε Πρέτα με την κοντινή κεφαλιά του Λούκας στο έντεκα, «καθαρίζοντας» με την εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Γουίλιαμς Σαντάνα στο εβδομηκοστό τέταρτο λεπτό, έχοντας μάλιστα στην επανάληψη ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε πέντε ματς στο «Ρέι Πελέ», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στον αντίποδα, αποτυχία σίγουρα για την Παϊσαντού το 0-0 φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη CSA, σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Μπελέμ δεν απειλήθηκε καθόλου από την αντίπαλο της και στο οποίο όμως από την πλευρά της ήταν φλύαρη και χωρίς καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Παϊσαντού, σε έξι ματς μακριά από το «Κουρουζού» του Μπελέμ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, μία για την Παϊσαντού και μία ισοπαλία, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό.


Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, το βαθμολογικό κίνητρο αλλά και την εικόνα μικρής αγωνιστικής «κοιλιάς» που κάνει το τελευταίο διάστημα η Παϊσαντού.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι