Η πορεία των δύο ομάδων είναι αντιστρόφως ανάλογη, αφού οι γηπεδούχοι παλεύουν για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Λάχτι "ψάχνει" το ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις τρεις νίκες σε 16 ματς και ασφαλώς δεν πείθουν με την απόδοση τους. Ισοβαθμούν με την Ίντερ Τούρκου στην 11η θέση έχοντας 13 πόντους, ενώ το τελευταίο διάστημα δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν κάποια νίκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι συμπλήρωσαν τέσσερα ματς χωρίς νίκη, έχοντας τρεις ήττες και μια ισοπαλία, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους.

Συγκεκριμένα απέσπασαν εκτός έδρας 1-1 με τη Κουόπιο, αποτέλεσμα που αποτέλεσε έκπληξη, αν κρίνουμε από την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων. Σε κάθε περίπτωση για τη Σεϊναγιόεν ο βαθμός αυτός τη βοήθησε να αποκτήσει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετρούν 2-1-5 με τέρματα 10-10. Αξιζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι στο 69% των εντός έδρας αγώνων τους έχει προκύψει under 2.5. Επίσης δέχονται γκολ εντός έδρας στο 75% των αγώνων τους.


Η Λάχτι από την πλευρά της είναι η ομάδα με τις λιγότερες ήττες (1) στο πρωτάθλημα, αλλά και με τις περισσότερες (8) ισοπαλίες. Έχει επίσης την καλύτερη άμυνα με 11 γκολ παθητικό και φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας, απειλώντας την 2η Ροβανιέμι που βρίσκεται στο +3.

 

Έχει να χάσει από τις 25 Απριλίου, ενώ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στα δύο τελευταια ματς μετράει ισάριθμες νίκες, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε της πρωτοπόρου Ελσίνκι με 2-1. Εκτός έδρας έχει χάσει μόλις μια φορά σε σύνολο οκτω αγώνων, έχοντας πάντως και πέντε ισοπαλίες. Έχει συμπληρώσει συνολικά 12 ματς αήττητη, ενώ το 75% των αγώνων της ήταν Under 2.5


Ένα εκπληκτικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι η Λάχτι έχει δεχτεί το 82% των τερμάτων της στο 2ο ημιχρονο, ενώ παραμένει αήττητη εκτός έδρας στα έξι τελευταία.

 

Προϊστορία: Η Λάχτι έχει καλύτερο ρεκόρ απέναντι στη αντίπαλο της, μετρώντας έξι νίκες και μόλις δύο ήττες. Επίσης έχουν προκύψει και επτά ισοπαλίες.


Πρόταση: Η Λάχτι παίζει πρώτα για να μη χάσει και μετά για να κερδίσει. Αυτό όμως της βγαίνει στα περισσότερα παιχνίδια.

Πρόταση: X

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι