Εννιά πόντοι χωρίζουν τις δύο ομάδες, που δείχνουν να έχουν διαφορετικούς στόχους. Η γηπεδούχος απέχει τέσσερις πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Κουόπιο κυνηγά την 3η θέση, από την οποία υπολείπεται τρεις πόντους.

 


Η Ίντερ Τούρκου είναι από τις ομάδες που πιθανότατα να δώσει μάχη για να μην υποβιβαστεί και μπορεί να το καταφέρει εύκολα, αν εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και πάρει τις νίκες απέναντι σε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Πάντως το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι έχουν μολις μια νίκη σε πέντε ματς. Μετρούν δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, ενώ μέσα στην έδρα τους έχουν πενιχρή συγκομιδή, με μόλις μια νίκη σε επτά ματς. Ευτυχώς που έχει πάρει αρκετούς πόντους μακριά από την έδρα της, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα είχε σοβαρά μπλεξίματα.


Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει στα επτά τελευταία παιχνίδια, ενώ έχει δεχτεί γκολ εντός έδρας στο 71% των παιχνιδιών της. Μάλιστα αξίζει να τονίσουμε ότι χάνει στο ημίχρονο των αγώνων της σε ποσοστό 56%.


Η Κουόπιο είναι μια ομάδα που έχει υψηλότερους στόχους, αλλά αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση. Μάλιστα πρέπει να τονιστεί ότι εκτός έδρας έχει πάρει 13 πόντους, όσους και εντός , κάτι που δείχνει ότι και μακριά από την έδρα της έχει φέρει καλά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα μετράει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, με τέρματα 13-10. Στα πέντε τελευταία ματς έχει μια νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ στα δύο τελευταία εκτός έδρας ματς γνώρισε ήττες από τη Λάχτι και Χόνκα.


Προϊστορία: Στα 45 παιχνίδια που έχουν γίνει μεταξύ των δύο ομάδων, η Ίντερ Τούρκου προηγείται με 16 νίκες έναντι 14, ενώ 15 ματς έληξαν ισόπαλα. Συν τις άλλοις η Κουόπιο στο τελευταίο ματς επικράτησε 5-1.


Πρόταση: Η Ίντερ Τούρκου σκοράρει με μεγάλη ευκολία στο γήπεδο της, ενώ η Κουόπιο χαρακτήριζεται από καλές εμφανίσεις μακριά από την έδρα της.

Πρόταση: goal

 

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι