Απόλυτο αφεντικό για τη νίκη είναι η Ελσίνκι, η οποία αντιμετωπιζει την ουραγό Κέμι Κινγκς και κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα αποτελέσει έκπληξη μεγατόνων. Πόσο μάλλον όταν οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα, την προηγούμενη αγωνιστική.


Η Ελσίνκι λοιπόν υπέστη την 3η της ήττα στο πρωτάθλημα χάνοντας από τη Λάχτι με 2-1. Αυτή ήταν και η πρώτη εκτός έδρας ήττα, μετά από ένα άηττητο εννιά αγώνων. Οι φιλόδοξοι πρωταθλητές βρέθηκαν να χάνουν 2-0 στο 70ο λεπτό και μείωσαν με τον Κλάους στο 84ο λεπτό, χωρίς να καταφέρουν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.


Στο γηπεδο τους παραμένουν πανίσχυροι, με έξι νίκες σε οκτώ ματς καθώς και δύο ήττες. Έχουν σκοράρει 22 φορές και έχουν δεχτεί επτά τέρματα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελσινκι έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ στο 67% των αγώνων της έχει προκύψει over 2.5. Επίσης μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στο γήπεδο της.


Πρέπει να τονίσουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.
Η Κέμι Κινγκς δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη κατηγορία, αλλά αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και δύσκολα θα τα καταφέρει, ειδικά αν δεν αλλάξει κάτι στο αγωνιστικό της προφίλ.


Βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα με μόλις τρεις νίκες σε 16 ματς, ενώ εκτός έδρας μετράει δύο νίκες και πέντε ήττες. Να τονίσουμε ότι έχει σκοράρει στο 71% των εκτός΄εδρας αγώνων της.


Προϊστορία: Σε σύνολο επτά αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων, η Ελσίνκι μετράει έξι νίκες και μια ήττα. Τον περασμένο Μάϊο οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά, με τη γηπεδούχο να κερδίζει 2-1.


Πρόταση: Η Ελσίνκι είναι μια ομάδα που σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ εντός έδρας, ενώ και η Κέμι έχει έφεση στο σκοράρισμα.

Πρόταση: 1 & over 2.5

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι