Η Κλάσβικ από τα Νησια Φερόε, αντιμετωπίζει τη Μπιρκικάρα της Μάλτας, έχοντας το θεωρητικο πλεονέκτημα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

 

Ραντεβού με την πρόκριση έχουν οι δύο ομάδες, με τη Κλάσβικ να έχει πλεονέκτημα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Σε ένα ματς στο οποίο βρέθηκε να χάνει 1-0 από το 72ο λεπτό, αλλά κατάφερε δύο λεπτά πριν το τέλος να ισοφαρίσει.


Η Κλασβικ είναι στη παρούσα φάση σε εγρήγορση, αφού το πρωτάθλημα συνεχίζεται και έχει αγωνιστικό ρυθμό. Μάλιστα πρέπει να σημειωσουμε ότι προέρχεται από συνεχόμενες νίκες και μάλιστα στα δύο τελευταία ματς δεν δέχτηκε ούτε γκολ. Πάντως ανάμεσα σε αυτά τα δύο ματς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, πέντε πόντους πίσω από την Τορσάβιν, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι εντός έδρας έχει 3-1-1 με τέρματα 10-5, έχοντας μια από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας.


Η ομάδα του Τόμασεν έχει εξαιρετική παρουσία το τελευταίο διάστημα και παρά το γεγονός ότι είναι άπειρη στη διοργάνωση, θα παλέψει για το αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν στην 4η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και έστω και οριακά πρόλαβαν τις ευρωπαϊκές θέσεις. Μάλιστα στα τελευταία πέντε παιχνίδια υπέστη τρεις ήττες και αυτός ήταν ο λόγος που κινδύνεψαν να μείνει εκτός


Πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Λούκα Μοντεμπέλο είχε αξιοπρόσεκτη πορεία στην επίθεση, ενώ και αμυντικά τα πήγε καλά, τηρουμένων των αναλογιών.
Η Μπιρκικάρα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα είχε 6-1-6 με τέρματα 14-11. Αξίζει να τονίσουμε ότι πριν δυο χρόνια η Μπιρκικάρα κατάφερε να περάσει δύο γύρους για να αποκλειστεί από την Κρασνονταρ στον 3ο προκριματικό γύρο

.

Προϊστορία: Παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες συμμετέχουν τα τελευταία χρόνια σδτη διοργάνωση, δεν έχει τύχη να συναντηθούν.

 

Πρόταση: Συνεχίζει να είναι αμφίρροπο το ζευγάρι και δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να ξεχωρίζει παραπάνω.

Πρόταση: 2-3 γκολ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι