Δύο αγωνιστικές για το φινάλε της 1ης φάσης του πρωταθλήματος στο Εκουαδόρ, βρίσκοντας την Ελ Νασιονάλ στην 9η θέση με 23 βαθμούς, έξι λιγότερους από την 5η Ντελφίν και με κίνητρο για αμφότερες, αν υπάρχει, το καλύτερο πλασάρισμα.

 


Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, μετά και το 1-2 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Άουκας, βλέποντας την Ελ Νασιονάλ να «υποχωρεί» ακόμα περισσότερο, στην 9η θέση, όπως προαναφέρθηκε, του βαθμολογικού πίνακα.


Μπροστά στο σκορ η Άουκας στη μεταξύ τους μονομαχία στο δέκατο όγδοο λεπτό, με την Ελ Νασιονάλ όμως να αφυπνίζεται στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, ενώ έδειχνε «υπνωτισμένη», ισοφαρίζοντας αρχικά στο τριάντα ένα, έχοντας μάλιστα ευκαιρίες για την ανατροπή πριν βγει το πρώτο ημίχρονο. Με παίκτη παραπάνω στην επανάληψη, αδυνατώντας πάντως να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, με την «τιμωρία» από την Άουκας να έρχεται επτά λεπτά πριν το φινάλε. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Ελ Νασιονάλ, σε δέκα ματς στο γήπεδο της, στην 1η φάση του πρωταθλήματος, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της μονομαχίας της με τη Ντελφίν.


Στην άλλη πλευρά, μόνο κίνητρο για τη Ντελφίν να διατηρήσει την 5η θέση, η οποία δείχνει να είναι και το ταβάνι της στην 1η φάση του πρωταθλήματος, ενώ τελευταίο αγωνιστικό δείγμα το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας τη Μακαρά.


Αρκετά κολακευτικό για τη Ντελφίν το 1-1 με τη Μακαρά, από την στιγμή που είδε την αντίπαλο της να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, να ανοίγει το σκορ στο τριακοστό όγδοο λεπτό και να έχει μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.


Δικαιολογημένα, στην άλλη πλευρά, τα παράπονα της Ντελφίν για πέναλτι που της αρνήθηκε ο διαιτητής στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου, στην πρώτη αξιόλογη επιθετική της προσπάθεια, ενώ στην δεύτερη της, το 1-1 με κοντινό πλασέ του Τσικάισα, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο ογδόντα. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες για τη Ντελφίν, σε δέκα ματς στην 1η φάση του πρωταθλήματος, μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της μονομαχία της με την Ελ Νασιονάλ.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ελ Νασιονάλ και μία ισοπαλία, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Ντελφίν.


Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο ιδιαίτερα απρόβλεπτων ομάδων, με ειδικό στοίχημα τερμάτων, να δείχνει η πιο συνετή επιλογή.

Πρόταση: Over 2,5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι