Η πορεία των δύο ομάδων χαρακτήριζεται από πλήρη αντίθεση, αφού η Τρέλεμποργκ θα δώσει μάχη για τη παραμονή της στην κατηγορία, ενώ η Αϊκ παλεύει για την πρωτιά και συνάμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 


Μόλις 11 ποντους έχει μαζέψει η Τρέλεμποργκ στο πρωτάθλημα, μετά από 11 αγώνες και σίγουρα συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα παλέψουν για τη παραμονή τους στην κατηγορία. Είναι σαφές και φαίνεται από τα αποτελέσματα της, ότι οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, ενώ μέσα στην έδρα τους μετρούν τέσσερις ήττες σε έξι ματς.


Έχουν φέρει μάλιστα τέσσερα over σε έξι εντός έδρας ματς, ενώ μέσος όρος τερμάτων τους είναι 2.36 γκολ ανά παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έχουν φέρει επίσης τέσσερα over στα πέντε τελευταία ματς, καθώς και τρία goal.


Η Αϊκ από την πλευρά της βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα με 24 πόντους και απέχει μόλις δύο από τη πρωτοπόρο Χάμαρμπι. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, έχοντας έξι νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις εννιά γκολ παθητικό και ο στόχος της είναι σήμερα να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με πολλές αδυναμίες.

 

Πρέπει να σημειώσουμε επίσης ότι στα μισά παιχνίδια του πρωταθλήματος, η Αϊκ δεν έχει δεχτεί γκολ, ενώ εκτός έδρας μετράει δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Έχει φέρει πέντε under εκτός έδρας και συνήθως τα παιχνίδια της δεν έχουν πολλές φάσεις και γρήγορο τέμπο.


Προϊστορία: Η Αϊκ έχει κερδίσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Όμως έχει χάσει στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της. Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί από το 2011.


Πρόταση: Η Αϊκ παίζει καθαρά για το αποτέλεσμα. Δεν τη χαλάει ούτε η ισοπαλία, αλλά σήμερα έχει την ευκαιρία να πιάσει ακόμα και την 1η θέση.

Πρόταση: Under 2.5 (2)
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι