Ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δείξει πρόοδο το τελευταίο διάστημα είναι τόσο η Χόνκα όσο και η Βαασα, με αποτέλεσμα να έχουν εξαιρετικές εμφανίσεις και καλά αποτελέσμτα. Αμφότερες βρίσκονται στην πρώτη εξάδα με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

 


Η Χόνκα είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, έχοντας συμπληρώσει επτά παιχνίδια αήττητη. Σε αυτό τον αριθμό των αγώνων, μετράει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ το πλέον σημαντικό είναι μέσα στην έδρα της συνεχίζει να είναι αήττητη.


Είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες μέσα στο σπίτι της, με συντελεστή τερμάτων 16-9. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 1-2 της Μαριεχαμν, ενώ έχει φέρει πέντε συνεχόμενα over 2.5.


΄Αξιο αναφοράς επίσης το γεγονός ότι έχει σκοράρει στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, αλλά δέχεται επίσης γκολ στον ίδιο αριθμό αγώνων. Επίσης εντός έδρας έχει δεχτεί γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Ενω η ίδια έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο τέρματα στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς.


Η Βάασα από την πλευρά της βρίσκεται στην 6η θέση, σε απόσταση δύο πόντων από την σημερινή αντίπαλο της. Το θετικό στην πορεία της είναι ότι μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς, έχοντας και μια ήττα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 2-0 της Τούρκου, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τα τρία τελευταία ματς συνοδεύτηκαν από no goal.


Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι μετρούν 3-3-2 με τέρματα 8-10, ενώ το 67% των αγώνων τους έληξαν under 2.5


Προϊστορία: Στη συνολική παράδοση των δύο ομάδων, η Χόνκα μετράει 13 νίκκες και 10 ισοπαλίες, έχοντας χάσει εννιά φορές. Στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, τον Μάϊο, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1.


Πρόταση: Η Χόνκα σκοράρει με μεγάλη ευκολία, αλλά αμυντικά είναι ευάλωτη. Η Βαασα είναι πιθανον να βρει γκολ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα καταφέρει να πάρει και θετικό αποτέλεσμα.

Πρόταση: goal

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι